Outdoorweekend 2017

Wat een leven. Na een succesvolle Northsea Watermen Challenge was het weekend erop direct weer raak voor Gezond aan Zee Outdoor. Ons eerste outdoorweekend op de Veluwe!
De crew van Gezond aan Zee Outdoor had een actief en uitdagend programma voorgeschoteld voor alle deelnemers op het prachtige Landgoed Welna.
Op vrijdag was er een avondwandeling door de bossen van het landgoed. ’s Avonds werd de inspirerende film Given bekeken. Een aanrader!
De zaterdag bestond uit ademhalingstraining, natural movement, trailrunnen, vuur maken, shelter bouw 

en, waterfilter maken en mountainbiken. Zondag was het tijd voor een ochtendduikje in de Zanderplas. Idillische Scandinavische omstandigheden tijdens het duikje. En werd er afgesloten met trailrunnen en outdoorskills.

Wij, Joost BakkerRuurd Mosterd en Michael Vallen, kunnen haast niet wachten op het outdoorweekend 2018! We’ll be back!

Geraleteerde posts

Recap NSWC 2021

De NSWC 2021 was magic. Zestig deelnemers streden voor wat zijn waard waren in zonnige condities op het strand en in het water van Skiffa.

Update NSWC 2022

Morgen is de zesde editie van de NSWC! We zitten bijna helemaal vol met inschrijvingen, dat is echt super nice. Het beloofd een mooie dag

Outdoorweekend 2019

Voor de tweede keer organiseren wij een outdoorweekend op de Veluwe. In het weekend van 5 – 7 april 2019 is het tijd voor gezelligheid,