Over Vaaren

Een varen is een oeroude plant die over de gehele wereld groeit. De varen is een ware overlever, krachtig en groeit in de donkere gebieden van het bos. Het overleeft de schaduw. Een varen staat voor groei en positieve kracht. 

Vaaren wil mensen inspireren en verbinden met de natuur. Op een speelse uitdagende en krachtige manier wordt er gewerkt in de buitenlucht. De zee is plek van thuiskomen. De zee is de plek waar er vrijheid, ruimte en spelen ontstaat. Het is ook een plek die dient als een spiegel en leermeester.

Vaaren is een onderneming van zeer enthousiaste gepassioneerde waterratten. Onze verbinding is de zee. Een plek waar wij ons vrij voelen en opladen.

Vaaren is opgericht door Ruurd Mosterd. Ondernemer, coach en professioneel buitenspeler. Jarenlang was Ruurd betrokken bij vele activiteiten in de surf gemeenschap en was hij 12 jaar onderdeel van Gezond aan Zee op Scheveningen. Hij was gymleraar, bondscoach, surf instructeur, surfcoach en lifeguard.

In onze harten surfen Joost, Sander & Pim altijd mee.

Vaaren bestaat uit een groep professionele coaches, surfinstructeurs en trainers. We houden van eindeloos buitenspelen, op trip gaan, blij worden van kleine dingen en ons te verbinden met een tribe. De waterfamilie.

 

Onze kracht is samen mooie activiteiten creëren om outsiders te inspireren, te connecten en een eigen koers te varen. Wees welkom!

Kernwaarden

Samen. Buiten. Spelen. Aarde.

VERBINDING

Verbinding met jezelf vinden in de natuur. Vrij zijn. Zelfexpressie. Onze natuurlijke staat van zijn.

BUITENSPELEN

Laat je kind uit en ervaar het plezier van spelen. Spelen is goed voor het brein en lijf. Het is zo eenvoudig en moeilijk.

BALANS

Leren balanceren, niet alleen op het water maar ook in het dagelijks leven. Net als de zee, kent ook het leven eb en vloed. Leer hier jouw weg in te vinden.

AVONTUUR

Iedere dag is weer een nieuw avontuur. We houden van de micro avonturen. Kleine dingen.

NATUUR

Alles is met elkaar verbonden. We maken deel uit van de natuur, en zijn er afhankelijk van.

GEZONDHEID

Geef jezelf aandacht en tijd. En je zal groeien. Uiteindelijk ben je daar zelf verantwoordelijk voor.

Trainers

Onze kracht ligt in diversiteit, al onze trainers hebben hun eigen kernwaarden, eigenschappen en skills. Iedereen is uniek in zijn of haar talent.

Ruurd Mosterd

Kapitein, Professioneel buitenspeler & Buitencoach

Hanna van Gerven

Sneeuw, water, fysio & buitenmens

Marcello Verkerk

Water, Natuur & Beweging

Jason Malan

Surfen, Expressie & Beweging

Anne de Jong

Natuur, Beleven, Doorzetten & Balans

Niek van den Bergh

Surfen, Uitdaging & Vrijheid

Nadine van den Dool

Vrijheid, Creativiteit & Nieuwsgierigheid

Locaties en partners

Wij houden van het Strand. Wij hebben twee locaties als thuisbasis. The Shore op het surfstrand voor gezelligheid en community. Strandtent Boca Grandi op Kijkduin voor rust en ruimte. 

In de winter trainen we vanuit de kofferbak met eigen spullen.

Vaaren werkt o.a. samen met Skiffa Surfclub en Muistroom Coaching.