Over Vaaren

Een varen is een oeroude plant die over de gehele wereld groeit. Varen is een ware overlever, krachtig en groeit in de donkere gebieden van het bos. Het overleeft de schaduw. Een varen staat voor groei en positieve kracht. Vaaren voelt als een nieuw begin.

Vaaren is de zee en het land. Het gaat over uitvaren, vaarwel zeggen en overvaren. Over buitenspelen, naar buiten toe, actie. Vaaren gaat ook over naar binnen gaan, reflecteren, beschutting zoeken in een veilige haven.

Vaaren wil mensen inspireren en verbinden met de natuur. Op een speelse uitdagende en krachtige manier wordt er gewerkt in de buitenlucht. De zee is ons thuis. De zee is de plek waar er vrijheid, ruimte en spelen ontstaat. Het is ook een plek die dient als een spiegel en leermeester.

Vaaren is een onderneming van zeer enthousiaste gepassioneerde waterratten. Onze verbinding is de zee. Ons thuis. Een plek waar wij ons vrij voelen en opladen.

Vaaren is opgericht door Ruurd Mosterd. Ondernemer, coach en professioneel buitenspeler. Jarenlang was Ruurd betrokken bij vele activiteiten in de surf gemeenschap en was hij 12 jaar onderdeel van Gezond aan Zee op Scheveningen. Hij was bondscoach, surf instructeur, surfcoach en lifeguard.

Ruurd, Michael en Joost waren de oprichters van Gezond aan Zee Outdoor. Vaaren bouwt voort op het fundament van GAZO. Het loslaten en afscheid nemen van GAZO is onderdeel hiervan. Vaaren vaart en staat stil.

In onze harten surfen Joost, Sander & Pim altijd mee.

Vaaren bestaat uit een groep professionele coaches, surfinstructeurs en trainers. We houden van eindeloos buitenspelen, op trip gaan, blij worden van kleine dingen en ons te verbinden met een tribe. De waterfamilie.

 

Onze kracht is samen mooie activiteiten creëren om outsiders te inspireren, te connecten en een eigen koers te varen. Wees welkom!

Kernwaarden

Samen. Buiten. Spelen. Aarde.

VERBINDING

Verbinding met jezelf vinden in de natuur. Vrij zijn. Zelfexpressie. Onze natuurlijke staat van zijn.

BUITENSPELEN

Laat je kind uit en ervaar het plezier van spelen. Spelen is goed voor het brein en lijf. Het is zo eenvoudig en moeilijk.

BALANS

Surfen is balanceren op water. Het hele leven draait om balans. Eb en vloed.

AVONTUUR

Iedere dag is weer een nieuw avontuur. We houden van de micro avonturen. Kleine dingen.

NATUUR

Alles is met elkaar verbonden. We maken deel uit van de natuur. We zijn afhankelijk van de bijen en bomen.

GEZONDHEID

Geef jezelf aandacht en tijd. En je zal groeien. Uiteindelijk ben je als mens daar zelf verantwoordelijk voor.

Trainers

Onze kracht ligt in diversiteit, al onze trainers hebben hun eigen kernwaarden, eigenschappen en skills. Iedereen is uniek in zijn of haar talent.

Ruurd Mosterd

Kapitein, Professioneel buitenspeler & Buitencoach

Guus Broekman

Mensen bewegen, Kennis delen & Buiten spelen

Lotte Spaargaren

Samen, Grenzen verleggen & Buiten spelen

Jason Malan

Surfen, Expressie & Beweging

Anne de Jong

Natuur, Beleven, Doorzetten & Balans

Niek van den Bergh

Surfen, Uitdaging & Vrijheid

Marcello Verkerk

Water, Natuur & Beweging

Nadine van den Dool

Vrijheid, Creativiteit & Nieuwsgierigheid

Pascal Hagemeijer

Relaxen, Spelen & Genieten

Locaties

Wij houden van het Strand. Wij hebben twee locaties als thuisbasis. The Shore voor gezelligheid en community. Het Puntje voor rust en ruimte.