Buiten coaching

Vaaren neemt mensen mee naar buiten, op avontuur. Tijdens de coaching zorgt de natuur voor vertraging en een verbinding tussen de mens en zijn/haar natuur. Er is tijd en ruimte om op adem te komen.

Een mens is een gevoelsdier, we zijn gemaakt om te kunnen voelen. Vaak zetten we ons beste beentje voor. Wat interessant is, wat laat iemand niet zien. Wat wordt er wegmoffelt wat er niet mag zijn. Tijdens de sessies is er onderzoek naar het bewustzijn en de patronen.

Het leven wordt achterwaarts begrepen en voorwaarts geleefd.

Kierkegaard

Er wordt een reis gemaakt in een mooi natuurgebied en de binnenwereld wordt verkend en onderzocht. Naar onbekende gebieden. Onderweg zijn er uitdagingen. Dit is de reis van de held zoals Joseph Campbell dit beschrijft.

De tocht naar onbekende gebieden is als mens nodig om het leven aan te kijken en te kunnen groeien. Vaak zijn daar de signalen van pijn en/of patronen die een mens kunnen vastzetten. Er is moed voor nodig om oppad te gaan en jezelf aan te kijken.

Wat heeft betekenis? Wat laat je los? Wat is je nieuwe droom?  Wat pakt je vast?

Ben je geïnteresseerd in individuele buiten coaching of groepscoaching?

Wees welkom voor een intake in de vorm van een wandeling. Zoek contact op met ons via info@vaaren.nl.

Individuele coaching

Eigen koers varen.

Een coach van Vaaren neemt je mee naar de onverharde paden. Struinen door de duinen, een verfrissende duik de zee in of neerstrijken op een beschutte plek in het bos. Er is even tijd voor jezelf, voor verbinding en open aandacht voor wat er is.

Tijdens een tocht van een halve of hele dag onderzoek je met de coach onbekende gebieden. Onderweg zal je voor uitdagingen komen te staan. Dit is de reis van de held. De reis zal je doen helpen wat voor jou van betekenis is, inzichten om oude patronen te doorbreken en te leven volgens jouw waarden.

Wees welkom om een gratis intake te doen in de buitenlucht. Zoek contact op met ons via info@vaaren.nl.

Prijzen: 

260,- euro voor 3 uur buitencoaching*

425,- euro voor 5 uur buitencoaching*

849,- euro voor 10 uur buitencoaching*

* de sessies kunnen in overleg verdeeld worden in duur en tempo. 

Groepscoaching

Samen in verbinding met de natuur.

De coaches van Vaaren neemt een groep mee naar een prachtige natuurgebieden in Nederland. Er is ruimte voor buitenspelen, oeroude overlevingstechnieken en ontspanning. Er is tijd voor veel actie, verbinden met de groep en reflectie.

In een traject van een x aantal keer wordt de groep mee naar buiten genomen. Daarnaast is er de uitnodiging om de reis naar binnen te maken. De groep krijgt opdrachten mee uit methodes van mindfulness, neurolinguïstisch programmeren (NLP), transactionele analyse (TA) en/of systemisch werken.

Een traject is een ware ontdekkingstocht naar nieuwe gebieden in jezelf. Er wordt een veilige setting gecreëerd om echt te mogen zijn wie je bent. De uitnodiging is om jouw kwetsbaarheid te delen, te voelen wat er speelt in je en je te verbinden met jezelf en de groep.

“Delen is helen”, vertelt Vaaren coach Ruurd Mosterd. ‘Ik heb gemerkt dat een groep een krachtige uitwerking kan hebben op het eigen ontwikkelingsproces. Iedere keer dat ik een groep binnen stap, kan ik de spanning voelen of ik wel veilig ben. Ik kan mij dan klein voelen en onzichtbaar. Grote thema’s voor mij. Ik heb leren delen wat ik lijfelijk voel en welke behoeftes ik heb. Dit voelt zo krachtig.”

Wat voor soorten groepscoaching zijn er?

Mannengroepen – Een vurige reis van verbinding

Een reeks van vier dagen in het thema vuur

Start: zondag 3 april, zaterdag 9 en zondag 10 april en donderdag 14 april. 

Klik hier voor meer informatie.

Wekelijkse coachsessie ‘op blote voeten’

Verbinden met jezelf, de natuur en de groep. Er is ruimte voor ademwerk, koudetraining en vormen van yoga en Qi Gong.

Iedere donderdag van 11 – 12u. Check het rooster om je aan te melden.

Teams

Ben je met je team op zoek naar meer verbinding met de natuur en elkaar? Neem contact op met Vaaren.

In 2022 worden er diverse projecten uitgerold. Hou onze insta en site in de gaten.

Wees welkom om een gratis intake te doen in de buitenlucht. Zoek contact op met ons via info@vaaren.nl.