Buiten coaching

Vaaren neemt mensen mee naar buiten, op avontuur. Tijdens de coaching zorgt de natuur voor vertraging en een verbinding tussen de mens en zijn/haar natuur. Er is tijd en ruimte om op adem te komen.

Loop je vast, privé of op het werk? Heb je behoefte om te reflecteren op jezelf en op je leven? Of gaat alles eigenlijk wel goed maar ervaar je toch onrust?

Dan is onze een-op-een buitencoaching geschikt voor jou. Het maakt niet uit wat voor hulpvraag je hebt, wij begeleiden jou graag richting de voor jou juiste antwoorden.

Het leven wordt achterwaarts begrepen en voorwaarts geleefd.

De coachsessie(s) wordt gemaakt in een mooi natuurgebied. Naar onbekende gebieden. Onderweg zijn er uitdagingen. Dit is de reis van de held zoals Joseph Campbell dit beschrijft.

De tocht naar onbekende gebieden is als mens nodig om het leven aan te kijken en te kunnen groeien. Vaak zijn daar de signalen van pijn en/of patronen die een mens kunnen vastzetten. Er is moed voor nodig om oppad te gaan en jezelf aan te kijken.

Wat heeft betekenis? Wat laat je los? Wat is je nieuwe droom?  Wat pak je vast?

Ben je geïnteresseerd in individuele buiten coaching of groepscoaching?

Wees welkom voor een intake in de vorm van een wandeling. Zoek contact op met ons via info@vaaren.nl.

Individuele coaching

Eigen koers varen.

Hoe ziet zo’n individuele coachsessie er ongeveer uit? Tijdens de sessies ga je de verbinding aan met jezelf, de natuur, en met de coach. Je wordt uitgenodigd om te vertragen, te reflecteren, te voelen en te delen. 

Hierbij ligt de focus vooral op mentale fitheid, jezelf leren kennen, erachter komen wie je echt bent en wat je wil. Je leert meer in het nu te blijven en aandacht te hebben voor wat er is. Hierbij passen we onder andere technieken toe uit mindfulness, NLP, ademhalingstechnieken, systemisch werken.. 

Hierdoor leer je meer vertrouwen op jezelf en op je gevoel en intuïtie. 

Heb jij vragen als: hoe word ik gelukkig met mezelf? Hoe kan ik positiever in het leven staan?. De individuele coaching bieden we aan in Den-Haag en omstreken.

Bij Vaaren kun je individuele coaching volgen in de buitenlucht op een no nonsense manier gegeven door Coach Ruurd Mosterd. We bieden ook groepscoaching aan. Klik hier voor meer informatie.

Wees welkom om een gratis intake te doen in de buitenlucht met Coach Ruurd Mosterd. Zoek contact op met ons via info@vaaren.nl.

Prijzen: 290,- euro voor 3 uur buitencoaching*

465,- euro voor 5 uur buitencoaching*

930,- euro voor 10 uur buitencoaching*

* de sessies kunnen in overleg verdeeld worden in duur en tempo. 

Groepscoaching

Samen in verbinding met de natuur.

Je kunt ook bij Vaaren terecht voor groepscoaching in de buitenlucht. We zoeken prachtige natuurgebieden op. Er is ruimte voor buitenspelen, ontspanning en het aanleren van oeroude overlevingstechnieken. Maar ook voor veel actie, reflectie en verbinding aangaan met de groep. 

Tijdens de groepssessies staat de reis die we naar binnen maken altijd centraal. Als groep krijg je opdrachten vanuit onder andere de volgende methodes of technieken;

  • mindfulness
  • neurolinguïstisch programmeren (NLP)
  • transactionele analyse (TA) 
  • systemisch werken
  • outdoor skills

Vaaren zorgt voor een veilige omgeving waarin iedereen zich veilig voelt. Iedereen krijgt de ruimte om echt te mogen zijn wie die is. Hierbij nodigen we je uit om jouw kwetsbaarheid te delen, te voelen wat er van binnen speelt en om je te verbinden met jezelf en met de groep. 

“Delen is helen”, vertelt Vaaren-coach Ruurd Mosterd. ‘Ik heb gemerkt dat een groep een krachtige uitwerking kan hebben op het eigen ontwikkelingsproces. Iedere keer dat ik een groep binnenstap, voel ik de spanning en voel ik of ik wel veilig ben. Ik kan mij dan klein en onzichtbaar voelen. Dit zijn grote thema’s voor mij. Ik heb leren delen wat ik lijfelijk voel en welke behoeftes ik heb. Dit voelt zo krachtig.’

Wat voor soorten groepscoaching zijn er?

Mannengroepen – Een vurige reis van verbinding

Een reeks van drie dagen in het thema vuur

Start: najaar 2023 

Klik hier voor meer informatie.

Micro adventure 4 Men

Vanaf het najaar 2023 kan je ervaren wat winterkamperen is in de buurt van Den Haag.  Buitencoach Ruurd Mosterd neemt je mee. Er is ruimte voor mannen coaching, outdoor skills en de natuur ervaren. 

Wat is man zijn in deze moderne tijd? Hoe ga je om met het vaderschap? Zeg je weleens Nee tegen dingen of kom je ergens voor op? 

Doelgroep: mannen, zonen, vaders, vrienden (max 2 personen)

Start: najaar 2023

Klik hier voor meer informatie. 

Workshop: Waterverhaal: Van Stress naar Flow

Buitencoach Ruurd Mosterd vertelt in een workshop voor scholen en bedrijven over stress en flow. Ruurd vertelt aan de hand van zijn ‘waterverhaal’ de ups en downs in zijn leven. Het water staat centraal voor Ruurd, als kind, als surfer, als coach. 

Tijdens de workshop wordt er informatie gedeeld over wat stress met je doet en hoe je in een flowstate kunt komen aan de hand van diverse technieken. De workshop is ervaringsgericht, in een gecontroleerde setting zal er ‘stress’ ervaren worden. Spannend! Ga je de uitdaging aan met je team of je klas? 

Ruurd werkt samen met een aantal scholen zoals het Edith Stein Collega, Dalton College en Goois Lyceum. 

Wees welkom om je aan te melden via info@vaaren.nl.

Teams

Ben je met je team op zoek naar meer verbinding met de natuur en elkaar? Neem contact op met Vaaren.

In 2023 worden er diverse projecten uitgerold. Hou onze insta en site in de gaten.

Marketingspecialist Nienke Veenstra van ZuidWestZeven Marketing en Buitencoach van Vaaren Ruurd Mosterd hebben de handen ineengeslagen om avontuurlijk teamevents met inhoud en actie te organiseren in de buitenlucht.

 In een paar uur kom je nader tot elkaar op een speelse en no-nonsense manier. 

 

Wees welkom om een gratis intake te doen in de buitenlucht. Zoek contact op met ons via info@vaaren.nl.