Buiten coaching

TL_20231125_0037
Foto 08-10-2023 15 31 50
Individuele coaching

Vaaren neemt mensen mee naar buiten, op avontuur. Tijdens de coaching zorgt de natuur voor vertraging en een verbinding tussen de mens en zijn/haar natuur. Er is tijd en ruimte om op adem te komen.

– coaching in de buitenlucht 

– adem, systemisch -en lijfelijk werk

– vertraging

Watercoaching

Tijdens de watercoaching leer je over jezelf in de zee. Door te spelen in zee ervaar je automatische patronen, leer je een stap zetten in een onbekend gebied door professionele begeleiding van lifeguard, surfcoach en professioneel coach Ruurd Mosterd.

– zelfvertrouwen in zee

– water awareness

– spelen in de golven

Boek hier je sessie! Stuur een mail naar info@vaaren.nl. Wees welkom voor een gratis intake in de buitenlucht in het westduinpark of op het Haagse strand. 

Het leven wordt achterwaarts begrepen en voorwaarts geleefd.

Informatie over de sessies:

De coachsessie(s) wordt gemaakt in een mooi natuurgebied rondom Den Haag of vanaf het strand en in de zee bij strandtent Boca Grandi of The Shore op de Noord. 

De sessie draaien om veiligheid, buitenspelen, natuur en delen. Je werkt met wat er is, in het hier en nu. 

De coaching wordt gedaan door Ruurd Mosterd. Ruurd heeft jarenlang ervaring in zee als surfinstructeur, lifeguard en ex bondcoach van het NL Surfteam. Daarnaast is hij leraar bewegingsonderwijs, mindfullness trainer, hike & survival instructeur en professioneel coach op het gebied van lijfelijk werk, systemisch werk en NLP. 

Individuele coaching

Eigen koers varen.

Hoe ziet zo’n individuele coachsessie er ongeveer uit? Tijdens de sessies ga je de verbinding aan met jezelf, de natuur, en met de coach. Je wordt uitgenodigd om te vertragen, te reflecteren, te voelen en te delen. 

Ben je klaar voor een nieuw avontuur in je eigen achtertuin?! Je hoeft alleen jezelf mee te nemen, jezelf te dragen, te ervaren wat het contact in de buitenlucht met je doet. 

Niet alleen je hoofd doet mee, je hele lijf wil gezien en gevoeld worden. Wees welkom met wat er is. Wat is jouw hulpvraag? Sta je op een kruispunt in je leven? Wil je meer plezier en ontspanning ervaren? 

Er zijn twee soorten coaching mogelijk: 

– Coaching in de natuur 

– Coaching in zee 

Al wandelend ontdek je de omgeving en jezelf op een andere manier. Tijdens de wandelcaching wordt er langzamer gelopen, meer ervaren door de omgeving in je op te nemen. Door de tijd en ruimte te nemen, kun je ervaren wat dit met je doet. 

Je leert meer in het nu te blijven en aandacht te hebben voor wat er is. Hierbij passen we onder andere technieken toe uit mindfulness, NLP, ademhalingstechnieken, systemisch werken.. 

Hierdoor leer je meer vertrouwen op jezelf en op je gevoel en intuïtie. 

Heb jij vragen als: hoe word ik gelukkig met mezelf? Hoe kan ik positiever in het leven staan?. De individuele coaching bieden we aan in Den-Haag en omstreken.

Bij Vaaren kun je individuele coaching volgen in de buitenlucht op een no nonsense manier gegeven door Coach Ruurd Mosterd. We bieden ook groepscoaching aan. Klik hier voor meer informatie.

Wees welkom om een gratis intake te doen in de buitenlucht met Coach Ruurd Mosterd. Zoek contact op met ons via info@vaaren.nl.

Prijzen: 310,- euro voor 3 uur buitencoaching*

510,- euro voor 5 uur buitencoaching*

1020,- euro voor 10 uur buitencoaching*

* de sessies kunnen in overleg verdeeld worden in duur en tempo. 

Water workshop

Samen in verbinding met de zee

Je kunt ook bij Vaaren terecht voor een Water Workshop in de Noordzee. Ontdek met je team de zee door de bril van een lifeguard, surfer en/of watermens!  In een inspirerende workshop duik je met elkaar de wereld van het water in. Wees welkom!

Wat is het doel van de workshop?

De water workshop gaat over de ontspannen werking van water op ons lijf, leren op een veilige en bewuste manier de zee in te zetten rondom het thema vitaliteit en gezondheid. En verbinding maken met jezelf en de groep door de uitdagingen van de zee. 

  • Blue Mind Principe en Water Awareness
  • Vertrouwen in zee door te bodysurfen
  • Verbinding met jezelf en het team
 

In de workshop ervaar je met elkaar de zee door al spelend te leren. Bodysurfen is bij uitstek een geschikte activiteit om op een laagdrempelige manier de zee te ontdekken. De groep leert over de dynamica van het water, hoe ontstaan golven en wat zijn muien. Hoe kun je de zee leren lezen? De deelnemers van de workshop leren via een stukje ‘water awareness’ te vertrouwen op zichzelf in zee. 

Wat kom je tegen in zee? Heb je hulp nodig of niet? Hoe ga je om met uitdagingen in zee? In de workshop wordt er gewerkt met lijfelijk ervaren. De deelnemers worden gecoacht om te leren in te checken hoe het lijf wordt ervaren in bepaalde oefeningen in zee. En hoe kun je jezelf reguleren door te voelen (verbinden) en bepaalde ademhalingsoefeningen in te zetten. 

Wees welkom met je club, team of groep om de zee op een nieuwe manier te ervaren! 

Neem contact met ons op, stuur een mail naar info@vaaren.nl.

Informatie: 

Locatie: Strandtent Boca Grandi in Kijkduin of The Shore op Scheveningen

Duur: Vanaf 1,5 uur tot een dagprogramma 

Kosten: op aanvraag 

Groepsgrootte: 4 – 20 personen 

Faciliteiten: een chille strandtent met goed eten en lekkere bakkies, omkleed ruimtes, douches.

Bijzonderheden: zwemdiploma verplicht, de workshop is incl. gebruik van wetsuits en evt andere materialen. Badkleding en handdoek mee.

 

Wat voor soorten groepscoaching zijn er nog meer?

Workshop: Waterverhaal: Van Stress naar Flow voor scholen en bedrijven

Buitencoach Ruurd Mosterd vertelt in een workshop voor scholen en bedrijven over stress en flow. Ruurd vertelt aan de hand van zijn persoonlijke ‘waterverhaal’ de ups en downs in zijn leven. Het water staat centraal voor Ruurd, als kind, als surfer, als coach. 

Tijdens de workshop wordt er informatie gedeeld over wat stress met je doet en hoe je in een flowstate kunt komen aan de hand van diverse technieken. De workshop is ervaringsgericht, in een gecontroleerde setting zal er ‘stress’ ervaren worden. Spannend! Ga je de uitdaging aan met je team of je klas? 

Ruurd werkt samen met een aantal scholen zoals het Haags Montessori Lyceum, Lyceum Ypenburg, Edith Stein Collega, Dalton College en Goois Lyceum. 

Wees welkom om je aan te melden via info@vaaren.nl.

Teams

Ben je met je team op zoek naar meer verbinding met de natuur en elkaar? Neem contact op met Vaaren.

Coach Dolf van Muijen van Muistroomcoaching en Buitencoach van Vaaren Ruurd Mosterd hebben de handen ineengeslagen om avontuurlijk teamevents en teamcoaching met inhoud en actie te organiseren in de buitenlucht.

 In een paar uur of een dag kom je nader tot elkaar op een speelse en no-nonsense manier. We werken met vaste partner strandtent Boca Grandi waar er rust en ruimte is op het strand. 

 

Wees welkom om een gratis intake te doen in de buitenlucht. Zoek contact op met ons via info@vaaren.nl.