Winterkamperen 2018

Na een succesvol outdoorweekend in het najaar 2017 zijn we terug met meer buitenpret! Gezond aan Zee Outdoor neemt je mee op avontuur in Noord-Limburg. Van 16 – 18 maart 2018 organiseren we een weekend ‘Winterkamperen’. Zorg dat je erbij bent!

Tijdens het weekend slaap je buiten in de natuur onder je eigen gemaakte shelter. Verder zullen er een aantal workshops plaatsvinden op het gebied van vuurmaken, navigeren, shelter bouwen, bushcraft etc. En we nemen je mee op mooie hikes.

Locatie: Noord – Limburg (exacte locatie komt zsm)

Wanneer:  16 maart 2018 (vanaf 16u)  t/m 18 maart 2018 (na de lunch)

Kosten: 199,- voor GAZO leden, 229,- euro voor niet-leden

Maximaal aantal deelnemers: 12

Eigen niveau: Het weekend is voor alle buitenliefhebbers of aankomende treehuggers. Het karakter van het weekend is semi sportief, super gezellig, less is more en low key.

VROEG BOEK KORTING (t/m 31 december 2017): 169,- euro voor leden, 189,- euro voor niet leden

Eigen materiaal: winterslaapzak, slaapmatje, outdoorkleding (advies), waterdichte wandelschoenen (advies).

MELD JE AAN DOOR TE MAILEN NAAR outdoor@gezondaanzee.nl

GAZO verzorgt:

  • workshops
  • eten en drinken
  • materiaal om shelter te maken
  • een prachtige plek waar we legaal mogen verblijven! (want wildkamperen is,  op paalkampeerplekken na, verboden in Nederland).

Geraleteerde posts

Wat een seizoen bij het Puntje!

Voor dit seizoen zitten de trainingen erop bij strandtent het Puntje. Het Puntje gaat na dit weekend afbouwen. Dank je wel Puntje voor de gastvrijheid! In

Een nieuwe start

Foto: Marinus Joris Gezond aan Zee Outdoor start met trainingen vanaf woensdag 1 juli 2020 vanaf The Shore op Scheveningen. We zijn stoked om de