Tijd voor jezelf

Gaat het leven hard en ervaar je weinig rust? Wordt je snel getriggerd in situaties? Of ga je met tegenzin naar je werk?

Vaaren verzorgt 1 op 1 coachingsessies in de natuur. In de natuur kom je automatisch meer tot rust en vanuit rust komt er overzicht. Vanuit dit overzicht kun je keuzes maken die dienend zijn voor jou of een bepaalde situatie waarin je verkeerd.

De buitencoaching wordt verzorgt door buitencoach Ruurd Mosterd, hij heeft een achtergrond in o.a. twee coachopleidingen bij het Coachcenter(Professional Coaching & Leiderschap en Coaching met Karakter). Sinds zijn vaderschap is zijn ‘reis van de held’ begonnen. Een term van Joseph Campbell. Check hieronder het filmpje.

 

Het ‘anders doen’ gaat gepaard met zelfonderzoek. Dit is alleen mogelijk met een nieuwsgierige, open en verantwoordelijke levenshouding.

Uiteindelijk wordt een mens blootgesteld aan de elementen. Onontkoombaar. Met welke wind waai je mee…? Of bepaald jezelf een koers?! Deze koers bepalen gaat niet zonder slag of stoot. Vaak wordt de koers pas gewijzigd als er pijn, weerstand en/of tegenslag op je pad komt. Een mens is immers een pijn vermijdend energie zuinig wezen.

Op dit pad van verandering is hulp nodig. Ieder mens heeft blinde vlekken en dode hoeken. Hoe kun je die dan zien…? Via de ogen van een ander. Via coaching worden er oefeningen gedaan, vragen gesteld en echte verbinding gevraagd dat naar nieuwe inzichten kan leiden.

De buitencoaching is in een mooi natuurgebied aan de rand van Den Haag. Of in overleg. De coaching is op een no nonsense manier. Ruurd gebruikt verschillende stijlen van coaching: systemisch werken, NLP, lichaamsgericht werken etc. Als natuurliefhebber deelt hij graag zijn persoonlijke ervaringen, zijn kennis over de natuur en outdoor skills.

Wees welkom voor een intake in de buitenlucht. Neem contact op met Ruurd via info@vaaren.nl.

Foto: Teddy Lauren

Gerelateerde posts

Blue Mind Tribe (vol!)

Een cursus over leren van de zee, surfen en meer voor waterliefhebbers die willen werken aan zelfvertrouwen en belastbaarheid. Welkom bij de Blue Mind Tribe

NIEUW! Water Flow!

Neem de tijd voor jezelf. Water Flow is onze nieuwe training bij Gezond aan Zee Outdoor. Iedere zaterdag 09u vanaf het Puntje olv trainer Marcello

winterkamperen, outdoorweekend, vaaren

Winterkamperen met coach Marcello

Wat betekent winterkamperen voor mij? Wat betekent winterkamperen voor mij? Stiekem vind ik kamperen in de winter het leukst. ‘s Avonds jezelf warm houden met