Natuurverhalen spreker Tim Binkhorst

Je eigen natuur

De natuur vind je niet alleen buiten, maar vooral ook binnen jezelf.
Waar anders dan bij de inspiratieavond “Natuurverhalen” op donderdag 20 juni vanaf The Shore te beginnen, dan bij ons eigen natuurlijk instrument, het lichaam!

BOEK NU! 

Spreker Tim Binkhorst van Flowfysio heeft in de afgelopen 25 jaar als fysio- manueel therapeut, ademcoach en yoga docent veel kennis en ervaring opgedaan over de intelligentie van het menselijk lichaam.

Met zijn multi-disciplinaire en wetenschappelijk onderbouwde aanpak, neemt hij je mee langs vragen als: Hoe krijg je toegang tot de informatie die je lichaam je geeft? En hoe zet je dit vervolgens in voor jouw optimale gezondheid?

Er zijn veel mogelijkheden om grip te krijgen op gezondheid, vitaliteit en prestaties.
Zelfs voordat blessures, overbelasting en zelfs ziekte de kans krijgen kan je via de wijsheid van je eigen natuur jezelf in balans brengen en houden.
Tim biedt je met zijn verhaal waardevolle inzichten over je eigen natuur en spreekt uiteraard niet enkel tot het hoofd, maar neemt je ook mee in een bijzondere ervaring.

Over Tim:
Tim is de oprichter van Flow Fysio, met een bewonderenswaardige drive om de mens in balans en vitaliteit te brengen.
Altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden en innovaties om gezondheid en beweging te optimaliseren.

Tim is Fysiotherapeut, Orthopedisch Manueel Therapeut, Dry Needling Therapeut, Neurokinetic Therapist, FMS Level 3, Ademhalingscoach & Yogadocent

Natuurverhalen

Wanneer: Donderdag 20 juni, 19:30-22:00 uur

Kosten: 15 euro (optioneel: +15 euro Nasi Campur deal)

Locatie: The Shore Scheveningen

BOEK NU! BEPERKT PLEK!

Gerelateerde posts

NSWC trainingen vanaf 7 juni

Wil je meedoen met de Northsea Water(WO)men Challenge dit jaar? Vind je het leuk om hier naar toe te trainen onder professionele begeleiding en een

Teamuitdaging, doe mee met de NSWC!

Dit jaar vindt de NSWC plaats op zondag 10 september 2023 vanaf The Shore. De NSWC kent traditiegetrouw verschillende disciplines. De solo en een teamchallenge.