Blue Mind Tribe gaat door met reguliere trainingen

Vind je surflessen & watertrainingen vaak te hoogdrempelig? Wi je andere waterliefhebbers ontmoeten? Wil je meer persoonlijke aandacht?

Na drie keer een reeks van Blue Mind Tribe te hebben gedaan in een vaste groep is het nu tijd voor de reguliere trainingen! Het doel is laagdrempeligheid, veiligheid in een groep watermensen en lekker spelend ervaren en leren.

Een training over leren van de zee, surfen en meer voor mensen die willen werken aan zelfvertrouwen en belastbaarheid.

  • Coaching met een persoonlijke aanpak
  • Laagdrempelig de zee in met vertrouwen
  • Gericht op spelend leren en ervaren 
  • Leren surfen, bodysurfen en spelen in zee

Blue mind staat symbool voor de ontspannende werking van water op het brein en lijf. De zee is een prachtige speeltuin en leeromgeving om te ontwikkelen als mens. Surftherapeut en ervaringsdeskundige Carlien Jansen en buitencoach Ruurd Mosterd zijn gepassioneerd over de mens en de zee.

Graag nemen coaches Carlien Jansen en Ruurd Mosterd een club waterliefhebbers de zee mee die struggelen met zelfvertrouwen, belastbaarheid en andere kwetsbaarheden. Het doel is om op een veilige ontspannen en uitdagende manier om te leren gaan met jezelf en de golven dmv surfen. Je leert tools om te ontspannen en stapjes te zetten buiten jouw comfort zone om te kunnen ontwikkelen. En het belangrijkste, plezier maken!

Wees welkom op de dinsdagochtenden bij Strandtent Boca Grandi op Kijkduin. De perfecte plek waar je ruimte, stoke en rust kan ervaren in en rondom de zee.  Ga naar ons rooster om te boeken!

Informatie:

Iedere dinsdag (vanaf di 4 juni 2024) van 10 – 11:30u

Locatie: Strandtent Boca Grandi in Kijkduin (omkleedfaciliteiten, prikkelarme plek, goed bereikbaar met OV, lege stranden en line ups)

Let op bij vier deelnemers of meer gaat de training door.

Maximaal acht deelnemers kunnen er meedoen.

De training is incl. sofftop, wetsuit is te huur voor 5 euro.

Kosten: 37,50 euro losse les / 175 euro voor 5 rittenkaart

Foto: Wouter Hoogeveen

Gerelateerde posts

Vaaren Wadden Zeiltrip 2023

Wadden Zeiltrip Vaaren 2023 Boek nu, en ga naar de volgende link. (klik in rooster op 29 september om te boeken) Na een daverende eerste

Recap Bodysurf Classic

Afgelopen dinsdag 20 september was de derde editie van de High Five Bodysurf Classic vanaf het Puntje! In zonnige omstandigheden en een leuk speels golfje