Natuurverhalen spreker: Barry van den Ende

Het ritme van de natuur

BOEK NU!

Als je lang genoeg naar de natuur kijkt, zie je dat ritme een vast gegeven is. Van de veranderende seizoenen en getijden tot aan de cyclus van dag en nacht. Onze natuurlijke omgeving beweegt moeiteloos mee. Bladeren laten los in de herfst, bloemen sluiten in de nacht en de vacht van een hond dunt uit in de lente.

Net zoals de bomen, de bloemen en de mussen worden ook wij bewogen door de seizoenen. Welke bewegingen zijn er op te merken in de natuur? Welke invloed heeft dit op ons en wat kunnen we met de informatie?

Spreker Barry van den Ende heeft een enorme passie voor de natuur die hij al jaren in verschillende vormen deelt met anderen. Opgeleid als ecoloog en geïntrigeerd door het Taoïsme, is hij de uitgelezen persoon om je mee te nemen langs verschillende waardevolle lessen die we van de natuur kunnen leren.

Over Barry
Barry is taoïstisch ecoloog, wildernisgids, natuurcoach, schrijver en Nederlandstalig muzikant.

Natuurverhalen

Wanneer: Donderdag 20 juni, 19:30-22:00 uur

Kosten: 15 euro (optioneel: +15 euro Nasi Campur deal)

Locatie: The Shore Scheveningen

BOEK NU! BEPERKT PLEK!

Gerelateerde posts

Happy 2017

Gezond aan Zee Outdoor wenst iedereen een gezond en gelukkig 2017 toe!

Waterflow

Water flow gaat aanstaande maandag starten! Deze training is één van onze chillste trainingen en is geschikt voor iedereen die op zoek is naar een

Gezond aan Zee Outdoor 2.0

Gezond aan Zee Outdoor bestaat sinds 2015. Al jaren geven wij met veel plezier onze trainingen en andere activiteiten aan zeer enthousiaste liefhebbers voor water,