Jouw eigen pad bewandelen

Foto: Teddy Lauren

Het lopen van jouw eigen pad is een kunstvorm. Dingen doen waar jij blij van wordt, waar het vuurtje begint op te laaien en wat bijdraagt aan een mooiere wereld. Dat wil toch iedereen! Maar doen we dat wel echt…?! Ons eigen pad volgen.

“Al op jonge leeftijd kwam bij mij de roep om het ander te doen. Ik was vijftien jaar en ik maakte een bewuste keuze om niet meer het pad van mijn ouders te lopen. Het was voor mij de weg naar meer vrijheid en echtheid. Ik ben dankbaar dat de verbinding met mijn ouders is gebleven ondanks dat ik het anders ging doen. Als kind moest ik door dit loyaliteitsconflict heen.” Aldus buitencoach Ruurd.

Ruurd neemt je mee de natuur in. De eerste stap in zelfonderzoek is een veilige en een rustige omgeving. De natuur zorgt daarvoor. Vanuit rust en ontspanning ziet de wereld er anders uit, dan een stressvol gejaagde kijk op de zaak. Op basis van overzicht en verbinding kun je betere keuze maken die bij jou passen.

De meeste keuzes maakt een modern westers mens vanuit ratio, vanuit de linker hersenhelft. Op zich is daar niks mis mee. Alleen de rechter hersenhelft, de creatieve intuïtievere kant wil ook meedoen. Om beide hersenen te gebruiken is het belangrijk om buiten te zijn, te bewegen en te spelen. Of te dansen of te mediteren bijvoorbeeld. Vanuit daar komt de flow en wordt de koers duidelijk van jouw echte pad. Het komt als vanzelf omhoog. Magisch toch?!

Wanneer je je ‘bliss’ volgt – dat wat je diep raakt en waarvan je het gevoel hebt dat het je leven is – en je de moed hebt gehoor te geven aan je roeping, dan opent zich het leven. En gaan er, daar waar eerst alleen maar muren stonden, deuren voor je open, aldus cultuurfilosoof Joseph Campbell. Geciteerd van deze site. 

Ga mee op verkenning! Stuur een berichtje voor een vrijblijvende intake.

Telefoonnummer: 06 41909259

Email: info@vaaren.nl

 

Gerelateerde posts

Micro Adventure 4 Men

Wil je een keer het echte buitenleven ervaren? Slapen in de natuur? Wil je leren vuurmaken en koken op vuur? Kom mee op avontuur! Waar