Nieuwe Apnea Surf Survival Clinic op wo 24 augustus! Update: nog 8 plekken beschikbaar

Apnea Surf Survival Clinic

Update do 18 augustus: nog 8 plekjes beschikbaar!!

  • Meer vertrouwen in zee
  • Verbinden met het lichaam
  • Voor surfers, zwemmers, kiters en andere watermensen
  • Professionele begeleiding

 

Wil je beter leren focussen als de surf AAN is? Wil je een ademhalingstechniek leren die je beter leert onder water te blijven vanuit ontspanning? Ben jij wel eens zo lang onder water gehouden dat je het echt niet meer leuk vond?

Wegens succes is de Apnea Surf Survival Clinic opnieuw te volgen! Wees er snel bij, want de vorige keer zat de clinic snel vol.  Wil je de juiste tools te leren om met de goede focus en ontspanning in het water te liggen?

Vaaren is trots om wederom een samenwerking te gaan met fysio en waterman Sebastiaan Heitkamp van FysioSpot.

Op woensdag 24 augustus 2022 is de Apnea Surf Survival Clinic in zwembad De Blinkerd op Scheveningen. Het doel is om je een goede ademtechniek aan te leren en je te laten ervaren wat er met je lichaam gebeurd tijdens het inhouden van je adem. Fysio Sebastiaan Heitkamp – Surfer & fysiotherapeut van FysioSpot gespecialiseerd in sport, surf & ademhaling neemt je mee in de onderwaterwereld. Boeken? Klik op het rooster (ga naar de datum 24 augustus 2022)!

Apnea Surf Survival Clinic

Datum: woensdag 24 augustus 2022 van 19:30 – 22:00u

Locatie: Zwembad De Blinkerd, Scheveningen

Kosten: 50 euro early bird (alleen deze week!) / 55 euro

Trainers: Sebastiaan Heitkamp en Ruurd Mosterd (assisteert)

Meenemen: badkleding of evt dun wetsuit, snorkel en duikbril (aanrader) of snorkel en zwembril, handdoek en flesje water

Boeken!!? Klik op het rooster (ga naar de datum 24 augustus 2022)!

Update do 18 augustus: 8 plekjes beschikbaar!!

Wil je meer informatie, stuur gerust een mail naar info@vaaren.nl. Of vraag tijdens een van de reguliere watertrainingen aan de trainer voor informatie. Wees welkom!

Foto: Marinus Joris

Geraleteerde posts

Micro Adventure 4 Men

Wil je een keer het echte buitenleven ervaren? Slapen in de natuur? Wil je leren vuurmaken en koken op vuur? Kom mee op avontuur! Waar