Reis van de buitenheld (coaching voor mannen)

Wil je een dag buiten in verbinding beleven met een club mannen? Buitenspelen, de natuur ervaren en een stukje reflecteren op je leven?! Wees dan welkom bij de reis van de buitenheld!

Boek hier de dag!!

* Natuur en buitenspelen
* Verbinden en autonomie
* Mannengroep (30 – 55 jaar)

Hoogleraar, cultuurfilosoof en auteur Joseph Campbell bedacht ooit het fenomeen ‘reis van de held’. Hij bestuurde mythologie en kwam tot de ontdekking dat alle verhalen een overeenkomst hebben.

Ieder mens krijgt op een gegeven moment in het leven ‘de call’ om op reis te gaan. Dit is in wezen een spirituele reis. Het is de oproep om op avontuur te gaan, een reis te maken naar het onbekende en weer huiswaarts te keren.

“We must be willing to let go of the life we planned so as to have the life that is waiting for us.” ― Joseph Campbell

Buitencoach Ruurd Mosterd is professioneel coach en buitenspeler. Hij kijkt vanuit een totaalvisie naar de mens. Hij combineert zijn ervaringen en aangeleerde methodes om tot een mooie mix te komen tussen het luchtige speelse en de diepte. Een aantal methodes die veelvuldig voorkomen zijn mindfullness oefeningen, outdoor skills (bushcraft, vuur maken etc), koudetraining, animal flow (grondbewegingen), systemisch werken, NLP, transactionele analyse en werken met karakterstructuren.

Informatie voor de dag

Doel: op een no-nonsense manier verbinden met jezelf, de natuur en andere mannen. Reflecteren, outdoor skills leren en buitenspelen.

Je leert:
– de kracht van het hier en nu
– een outdoorskill (bushcraft, eetbare plant of orienteren zonder kompas)
– een ademhalingstechniek voor focus en het lijf en geest in balans krijgen
– delen in de groep
– actief luisteren en communiceren met het lijf

Datum: dinsdag 28 juni 2022
Tijd: 06 -14u
Locatie: Solleveld, Den Haag.
Kosten: 125,-
Maximale groepsgrootte: 8 personen

Boek hier de dag!!

Gerelateerde posts

Een nieuwe start

Foto: Marinus Joris Gezond aan Zee Outdoor start met trainingen vanaf woensdag 1 juli 2020 vanaf The Shore op Scheveningen. We zijn stoked om de