Juni: Waterawareness Clinic en Apnea Surf Survival Clinic

Water awareness en Apnea Surf Survival Clinic

  • Meer leren over de zee
  • Meer vertrouwen in zee
  • Verbinden met het lichaam en de zee
  • Voor surfers, zwemmers, kiters en andere watermensen
  • Professionele begeleiding

 

Wil je beter leren focussen als de surf AAN is? Wil je meer weter over muien, golfenergie en getijden? Wil je een ademhalingstechniek leren die je beter leert onder water te blijven vanuit ontspanning? Ben jij wel eens zo lang onder water gehouden dat je het echt niet meer leuk vond?

In juni biedt Vaaren twee zeer interessante clinics aan op het gebied van de zee beter leren lezen en de juiste tools te leren om met de goede focus en ontspanning in het water te liggen. Vaaren is zeer trots om twee ervaren watermannen Marcello Verkerk en Sebastiaan Heitkamp naar voren te schuiven die je meenemen op reis. 

Op zondag 12 juni is de  ‘Water Awareness’ clinic vanaf strandtent Het Puntje (Scheveningen). Tijdens de clinic duiken je diep in de wereld van het water. Vaaren trainer en ervaren surfer Marcello Verkerk neemt je mee in de wereld van golfenergie, getijden en stromingen en hoe je daar als surfer en waterrat mee om kunt gaan.  Klik op het rooster  (ga naar de datum 12 juni) voor meer info en/of boek hier direct de clinic!

Op woensdag 29 juni is de Apnea Surf Survival Clinic in zwembad De Blinkerd op Scheveningen. Het doel is om je een goede ademtechniek aan te leren en je te laten ervaren wat er met je lichaam gebeurd tijdens het inhouden van je adem. Fysio Sebastiaan Heitkamp – Surfer & fysiotherapeut van FysioSpot gespecialiseerd in sport, surf & ademhaling neemt je mee in de onderwaterwereld. Klik op het rooster (ga naar de datum 29 juni) en/of boek hier  direct de clinic!

Water awareness Clinic

Datum: zondag 12 juni 2022 van 18 – 22u

Locatie: Het Puntje

Kosten: 45 euro early bird / 60 euro

Boek hier!!!

 

Apnea Surf Survival Clinic

Datum: woensdag 29 juni 2022 van 20 – 22u

Locatie: Zwembad De Blinkerd, Scheveningen

Kosten: 35 euro early bird / 45 euro

Boek hier!!

Wil je meer informatie, stuur gerust een mail naar info@vaaren.nl. Of vraag tijdens een van de reguliere watertrainingen aan de trainer voor informatie. Wees welkom!

Foto: Teddy Houtkamp

Gerelateerde posts

Systemisch werken

Let op, zondag 3 april start er een mannentraject van vier dagen. Check hier de vorige blogpost ‘een vurige reis van verbinding’. Er zijn een

NSWC training

Speciaal voor de NSWC 2023 heeft Vaaren een training ontworpen. De training is toegespitst op zwemmen, peddelen en hardlopen. Wekelijks kun je in goed watergezelschap