Outdoorweekend Houffalize 26 – 28 juni 2020

BOEK NU!!!
Outdoorweekend met eigen tent
Outdoorweekend in een blokhut

Wil je een weekend vol actie en gezelligheid? Zin om stuk te gaan op een vette uitdagende mountainbiketrail? Ben je klaar om een prachtige trail te rennen door het grillige gebied van de Belgische Ardennen? Hou je van hiken en wil je onderweg leren over outdoorskills (bushcraft, vuurmaken etc)?

Gezond aan Zee Outdoor organiseert van 26 – 28 juni 2020 een outdoorweekend in Houffalize (Belgische Ardennen) in samenwerking met C&P Buitensport.

Kosten (incl eten en activiteiten, excl reiskosten):
300 euro (eigen tent mee)
350 euro (optioneel is een blokhut in een groep van 4 personen)

Een weekend boordevol gezelligheid en actie met sportieve buitenliefhebbers. Op het programma staan o.a. outdoorskills, trailrunnen, mountainbiken, kajakken, hiken en de bierbrouwerij D’Achouffe aandoen. Je kunt bij een aantal activiteten zelf kiezen waar je aan deelneemt.

Tijdens het weekend verblijf je op een prachtige camping aan de Ourthe. Meer info (kosten etc)volgt snel. Wil je al boeken? Stuur een mail naar outdoor@gezondaanzee.nl om je aan te melden.

Geraleteerde posts

Kou, actie en vertraging op de Veluwe

Afgelopen weekend organiseerde Vaaren onder leiding van buitencoaches Marcello Verkerk en Ruurd Mosterd het outdoorweekend. Een weekend vol avontuur voor een toffe club buitenmensen op

Wintertrainingen bij Vaaren

Bij Vaaren train je het gehele jaar door in zee, op het strand en in de duinen. Nieuw in deze winter is onze Duinfit training!