Afterstoke

Alle foto’s zijn van fotograaf Marinus Joris

Wat een feest!! The Fat Bodysurf Classic 2019 ging af! Dank iedereen! Congrats waterman Bart Haveman met de overwinning!

Voor het eerst in Nederland werd er een bodysurfwedstrijdje georganiseerd. Gezond aan Zee Outdoor en The Fat Mermaid hadden de handen in een geslagen om een funcontest te houden op Scheveningen. De condities waren Hollandsch epic te noemen. De finale werd met de best mogelijke omstandigheden van de dag gesurft.

Bart Haveman wist met twee solid golven de overwinning naar zich toe te trekken, ook al was Joost Bakker met een barreltje erg dichtbij.

Na afloop werd er uitgebreid stilgestaan bij deze unieke gebeurtenis. De afterstoke was voelbaar bij Strandtent The Fat Mermaid. Er werd een heerlijke maaltijd geserveerd door de chefkok en de pintjes smaakten fris. Tot de volgende editie!

Results:

  1. Bart Haveman
  2. Joost Bakker
  3. Matthijs Collard
  4. Jurjen Uiterwijk
  5. Bastiaan Knoop

Check hieronder een impressie:

Geraleteerde posts

Online voorjaarsfik as vrijdag

Graag nodigen we je van harte uit om aanstaande vrijdag 17 april om 20u aanwezig te zijn bij onze online Voorjaarsfik. Een gezellig avondje samen

Uitslagen NSWC 2022

Afgelopen zaterdag is de zesde editie van de NSWC succes verlopen. 73 deelnemers streden om de eer en eeuwige roem. En niet onbelangrijk, het was