Afterstoke

Alle foto’s zijn van fotograaf Marinus Joris

Wat een feest!! The Fat Bodysurf Classic 2019 ging af! Dank iedereen! Congrats waterman Bart Haveman met de overwinning!

Voor het eerst in Nederland werd er een bodysurfwedstrijdje georganiseerd. Gezond aan Zee Outdoor en The Fat Mermaid hadden de handen in een geslagen om een funcontest te houden op Scheveningen. De condities waren Hollandsch epic te noemen. De finale werd met de best mogelijke omstandigheden van de dag gesurft.

Bart Haveman wist met twee solid golven de overwinning naar zich toe te trekken, ook al was Joost Bakker met een barreltje erg dichtbij.

Na afloop werd er uitgebreid stilgestaan bij deze unieke gebeurtenis. De afterstoke was voelbaar bij Strandtent The Fat Mermaid. Er werd een heerlijke maaltijd geserveerd door de chefkok en de pintjes smaakten fris. Tot de volgende editie!

Results:

  1. Bart Haveman
  2. Joost Bakker
  3. Matthijs Collard
  4. Jurjen Uiterwijk
  5. Bastiaan Knoop

Check hieronder een impressie:

Geraleteerde posts

Train de winter door bij Vaaren!

Door alle seizoenen heen wordt er bij Vaaren getraind. In het water en op het land. Fit worden is 1, fit blijven is key. Dagelijks

Prone project 2022

Vorig jaar is er gestart met het PRONE PROJECT. Pronen staat voor lange afstand peddelen op speciaal ontworpen boards. In vier maanden tijd trainde de