Afterstoke

Alle foto’s zijn van fotograaf Marinus Joris

Wat een feest!! The Fat Bodysurf Classic 2019 ging af! Dank iedereen! Congrats waterman Bart Haveman met de overwinning!

Voor het eerst in Nederland werd er een bodysurfwedstrijdje georganiseerd. Gezond aan Zee Outdoor en The Fat Mermaid hadden de handen in een geslagen om een funcontest te houden op Scheveningen. De condities waren Hollandsch epic te noemen. De finale werd met de best mogelijke omstandigheden van de dag gesurft.

Bart Haveman wist met twee solid golven de overwinning naar zich toe te trekken, ook al was Joost Bakker met een barreltje erg dichtbij.

Na afloop werd er uitgebreid stilgestaan bij deze unieke gebeurtenis. De afterstoke was voelbaar bij Strandtent The Fat Mermaid. Er werd een heerlijke maaltijd geserveerd door de chefkok en de pintjes smaakten fris. Tot de volgende editie!

Results:

  1. Bart Haveman
  2. Joost Bakker
  3. Matthijs Collard
  4. Jurjen Uiterwijk
  5. Bastiaan Knoop

Check hieronder een impressie:

Geraleteerde posts

Core stability online clinic

Wil je je core verbeteren? Surf je en heb je vaak last van je rug? Een goede core is essentieel om met stoke je sessies

Kick Off Vaaren ‘Lentefik’

Vol trots nodigt Vaaren de gemeenschap uit voor een Kick Off genaamd  ‘Lentefik’. De lente hangt in de lucht. Het is tijd om het voorjaar

Recap NSWC 2021

De NSWC 2021 was magic. Zestig deelnemers streden voor wat zijn waard waren in zonnige condities op het strand en in het water van Skiffa.