Afterstoke

Alle foto’s zijn van fotograaf Marinus Joris

Wat een feest!! The Fat Bodysurf Classic 2019 ging af! Dank iedereen! Congrats waterman Bart Haveman met de overwinning!

Voor het eerst in Nederland werd er een bodysurfwedstrijdje georganiseerd. Gezond aan Zee Outdoor en The Fat Mermaid hadden de handen in een geslagen om een funcontest te houden op Scheveningen. De condities waren Hollandsch epic te noemen. De finale werd met de best mogelijke omstandigheden van de dag gesurft.

Bart Haveman wist met twee solid golven de overwinning naar zich toe te trekken, ook al was Joost Bakker met een barreltje erg dichtbij.

Na afloop werd er uitgebreid stilgestaan bij deze unieke gebeurtenis. De afterstoke was voelbaar bij Strandtent The Fat Mermaid. Er werd een heerlijke maaltijd geserveerd door de chefkok en de pintjes smaakten fris. Tot de volgende editie!

Results:

  1. Bart Haveman
  2. Joost Bakker
  3. Matthijs Collard
  4. Jurjen Uiterwijk
  5. Bastiaan Knoop

Check hieronder een impressie:

Geraleteerde posts

Blue Mind Tribe (vol!)

Een cursus over leren van de zee, surfen en meer voor waterliefhebbers die willen werken aan zelfvertrouwen en belastbaarheid. Welkom bij de Blue Mind Tribe

Natural Movement

Natural Movement, een term die steeds vaker genoemd wordt, maar wat is het nu precies? Het staat eigenlijk voor bewegingen waar het menselijk van nature

Teamuitdaging, doe mee met de NSWC!

Dit jaar vindt de NSWC plaats op zondag 10 september 2023 vanaf The Shore. De NSWC kent traditiegetrouw verschillende disciplines. De solo en een teamchallenge.