Apnea surf survival clinic

Boek hier de clinic voor leden. Boek hier de clinic voor niet leden.

Ben jij wel eens zo lang onder water gehouden dat je het echt niet meer leuk vond? Heb je dagen dat je eigenlijk het water wel in wil, maar de sessie laat schieten omdat het vertrouwen ontbreekt dat je er weer veilig uitkomt? Wil je dit wel hebben?

Dan is deze clinic voor jou! Het doel is om je een goede adem techniek aan te leren. Je te laten ervaren wat er met je lichaam gebeurt tijdens het inhouden van je adem. En je meer vertrouwen te geven in grote golven .

Klik  hier de GAZO Apnea surf survival clinic – flyer.

Datum:

Sessie 1 zaterdag 21 maart 2020, 11 – 14u en 15:30 – 18:30u

Sessie 2 In de Noordzee, call wordt gemaakt bij goede condities

Zaal: Sportcity Den Haag – Verheeskade 105 / Zwembad: Optisport Sportcentrum Vreelo – Veilingweg 16 – De Lier

Zelf meenemen: wetsuit (3:2 of 4:3), zwem/duikbril, zwemvinnen als je ze hebt. Wij zorgen voor een lunch en wat te snacken tussendoor, maar neem een banaan of reep mee als je een grote eter bent ;-).

De kosten bedragen 95,- voor GAZO leden en 110,- voor niet GAZO leden. Boek hier de clinic voor leden. Boek hier de clinic voor niet leden.

Trainers: Sebastiaan Heitkamp & Sander Dikken.

Heb je vragen of wil je meer weten, vraag het bij een training of mail naar outdoor@gezondaanzee.nl.

Geraleteerde posts

Prone project

Wil je met een groep vrienden een toffe uitdaging aangaan? Wil je samen met een gazo trainer een mooie peddeltocht maken? Wil je tijdens de

Afterstoke

Alle foto’s zijn van fotograaf Marinus Joris Wat een feest!! The Fat Bodysurf Classic 2019 ging af! Dank iedereen! Congrats waterman Bart Haveman met de