NSWC trainingen vanaf 7 juni

Wil je meedoen met de Northsea Water(WO)men Challenge dit jaar? Vind je het leuk om hier naar toe te trainen onder professionele begeleiding en een leuke club watermensen?

De NWSC zal dit jaar op zondag 27 augustus 2023 gehouden worden vanaf The Shore. Vanaf nu te boeken via ons rooster! Voor de zevende keer presenteert Vaaren dit water event met een trots eervol gevoel. Sinds 2015 (toen vanuit GAZO) is dit event uitgegroeid tot een samenkomen van watermensen om de stoke te delen en het beste uit jezelf te halen.

Dit jaar kun je voor het eerst onder begeleiding van Vaaren trainers Marcello Verkerk of Ruurd Mosterd toewerken naar de NSWC. Vanaf 7 juni kun je wekelijks op woensdagen van 08 – 09u vanaf The Shore trainen. Guus De Fysio zal een aantal sessies aanwezig zijn om de deelnemers te ondersteunen.

Wat doe je tijdens de trainingen?

  • aandacht voor hardloop, peddel -en zwemtechniek
  • trainen van duur belasting, intensiteit en transities
  • ondersteuning van Guus de Fysio
  • tips en tricks op het gebied van trainingsopbouw en waterskills
  • op maat gemaakt trainingsprogramma voor een gereduceerd bedrag van 45 euro

 

Via ons boekingssysteem kun je je per training aanmelden via de reguliere rittenkaart, ga naar ons rooster en klik op de woensdagen vanaf 7 juni. Wees welkom. Het advies is om groot deel of alles 🙂 van de trainingen te volgen, we werken met een opbouw. Uiteraard is het mogelijk om een losse training te boeken.

Geraleteerde posts

Uitgelicht: Maarten Hermans

Een van de sprekers tijdens ‘Waterverhalen’ is kajakker en ex prof Maarten Hermans. Maak kennis met Maarten via de interessante podcast hieronder. Waterverhalen is een

Recap NSWC 2021

De NSWC 2021 was magic. Zestig deelnemers streden voor wat zijn waard waren in zonnige condities op het strand en in het water van Skiffa.