Een vurige reis van verbinding

Update dinsdag 22 maart 2022: er zijn nog drie plekjes beschikbaar van de acht plekken.

Een vurige reis van verbinding 
Mannencoaching in een reeks van vier dagen in de natuur

Ben jij een man die behoefte heeft aan een diepere verbinding? Hou jij van het buiten zijn? Zoek je naar een nieuwe uitdaging? Heb je behoefte aan meer energie in je leven?

Buitencoach Ruurd Mosterd neemt een groep van maximaal acht mannen mee op avontuur voor twee losse dagen en een weekend. Het wordt een vurige reis die gaat over levensvreugde en levenskracht.

Voor wie?

Voor mannen boven de 25 jaar die nieuwsgierig zijn naar het leven en zichzelf. Voor mannen die zich graag willen verbinden met de natuur. Voor mannen die op zoek zijn naar nieuwe inzichten. Voor mannen die zich graag willen verbinden met andere gasten.

Programma 

Op dag 1 gaat het over het innerlijke vuur. Binnenin ieder mens brandt altijd een vuurtje. Het innerlijke vuur staat symbool voor vreugde en kracht. Wat is dat van jou? En wat gebeurd er als dat vuurtje op de waakvlam komt te staan?

Op dag 2 en 3 ben je in het bos. Slaap je in een tipi. Neem je deel aan een zweethut. Tijdens deze ceremonie word je begeleid door Richard van INIPI. Het gaat deze dagen over het vuur van buitenaf. Het vuur van buiten af kan een vernietigende of reinigende werking hebben. Hoe kun je omgaan met de hitte of de druk? Verkramp je, ga je vechten of kun je ontspannen?

Daarnaast werk je aan je outdoorskills, er wordt geleerd hoe je vuur maakt met een firesteel. En je leert over eetbare planten met de Greenchef Jethro. Jethro zal op open vuur het eten maken met behulp van de groep.

En ten slotte op dag 4 gaat het over het vreugde vuur. Hoe kun je met je innerlijk vuur, en het vuur van buitenaf participeren in de wereld. Hoe kan je het vreugde vuur laten branden in de vervolgstappen die je zet in het leven. 

Programma

Dag 1: Innerlijk vuur

Locatie: Strandtent Het Puntje (Noordelijkste strandtent Scheveningen)

Tijdstip: zondag 3 april van 07 – 16u

Dagen 2 + 3: Vuur van buitenaf

Locatie: in het bos van Driebergen

Tijdstip: zaterdag 9 april vanaf 13u t/m zondag 10 april 17u

In samenwerking met INIPI

Dag 4: Vreugde vuur

Locatie: duingebied Solleveld (Den Haag)

Tijdstip: donderdag 14 april van 06 – 15u

Kosten: 540 euro

Stuur een mail naar info@vaaren.nl om je aan te melden of voor meer informatie.

Update dinsdag 8 maart 2022: er zijn vier plekjes beschikbaar van de acht plekken.

Geraleteerde posts

Clinic Van stress naar flow

Klik hier om je te ticket te boeken Clinic ‘van stress naar flow’ Op maandagavond 8 april 2024 organiseren coaches Ruurd Mosterd en Nadine v/d

Wat een seizoen bij het Puntje!

Voor dit seizoen zitten de trainingen erop bij strandtent het Puntje. Het Puntje gaat na dit weekend afbouwen. Dank je wel Puntje voor de gastvrijheid! In

KNRM

  Captain of Sales 2022 Support de KNRM! Vaaren doet vrijdag 17 november 2023 mee met Captain of Sales in Huis ter Duin. Een bijzonder