Kick Off Vaaren ‘Lentefik’

Vol trots nodigt Vaaren de gemeenschap uit voor een Kick Off genaamd  ‘Lentefik’. De lente hangt in de lucht. Het is tijd om het voorjaar in te luiden, een tijd van een nieuw begin. Van het oude achterlaten, een nieuw seizoen staat te beginnen, een nieuwe koers. Daar gaat deze kick off over.

We staan stil bij Gezond aan Zee Outdoor. We kijken vooruit naar een nieuwe horizon. We nemen je graag mee om samen stappen te zetten op een reis van verbinding in de buitenlucht.

Tijdens de kick off wordt je meegenomen de natuur in op avontuur. In een groepje ga je een avondspel doen. Wat er precies te gebeuren staat, houden we graag nog even voor ons. Laat je verassen.

Uiteindelijk wordt de avond afgesloten met een toast bij het vuur. Een toast op een nieuw begin.

Meld je aan voor de kick off, het is GRATIS! Klik hier om te boeken.

Kosten: 0 euro

Locatie: Westduinpark, Scheveningen (kruising Pluvierstraat en Duivelandsestraat)

Meenemen: sportkleding, hoofdlamp en opgeladen mobiel

 

 

Geraleteerde posts

Northsea Watermen Challenge 2018

Zondag 7 oktober 2018 organiseert Gezond aan Zee Outdoor in samenwerking met The Shore Scheveningen de vierde Northsea Watermen Challenge! Een wedstrijd waarbij zowel de zee als het strand

Verslag NSWC 2017

Foto’s: Marinus Joris – Northseajuice De Northsea Watermen Challenge 2017 zit erop. Na een prachtige zaterdag vol actie, afzien, gezelligheid en fantastische omstandigheden op Scheveningen is iedereen