Kick Off Vaaren ‘Lentefik’

Vol trots nodigt Vaaren de gemeenschap uit voor een Kick Off genaamd  ‘Lentefik’. De lente hangt in de lucht. Het is tijd om het voorjaar in te luiden, een tijd van een nieuw begin. Van het oude achterlaten, een nieuw seizoen staat te beginnen, een nieuwe koers. Daar gaat deze kick off over.

We staan stil bij Gezond aan Zee Outdoor. We kijken vooruit naar een nieuwe horizon. We nemen je graag mee om samen stappen te zetten op een reis van verbinding in de buitenlucht.

Tijdens de kick off wordt je meegenomen de natuur in op avontuur. In een groepje ga je een avondspel doen. Wat er precies te gebeuren staat, houden we graag nog even voor ons. Laat je verassen.

Uiteindelijk wordt de avond afgesloten met een toast bij het vuur. Een toast op een nieuw begin.

Meld je aan voor de kick off, het is GRATIS! Klik hier om te boeken.

Kosten: 0 euro

Locatie: Westduinpark, Scheveningen (kruising Pluvierstraat en Duivelandsestraat)

Meenemen: sportkleding, hoofdlamp en opgeladen mobiel

 

 

Geraleteerde posts

Recap NSWC 2021

De NSWC 2021 was magic. Zestig deelnemers streden voor wat zijn waard waren in zonnige condities op het strand en in het water van Skiffa.

Winterkamperen 2018

Na een succesvol outdoorweekend in het najaar 2017 zijn we terug met meer buitenpret! Gezond aan Zee Outdoor neemt je mee op avontuur in Noord-Limburg.

Prone project

Wil je met een groep vrienden een toffe uitdaging aangaan? Wil je samen met een gazo trainer een mooie peddeltocht maken? Wil je tijdens de