Wintervibes met coach Ruurd Mosterd

Dit is de tijd van het jaar om te reflecteren, te vertragen en goed gezelschap op te zoeken. Dat is de wintervibe toch? Buitencoach Ruurd Mosterd leerde in periodes van rouw, ongemak en stress hoe belangrijk die reflectie -en rust momenten zijn. ⁠

Ruurd vertelt vanuit eigen ervaring: “De neiging om door te gaan is groot, maar daar zit niet de oplossing. Juist in het proces van verstillen en vertragen leer je je met jezelf connecten op een nieuw level. En dat is mega. Ik had daar hulp bij nodig.

Het is tijd nu de tijd van het jaar om op te laden. Opladen betekent voor mij om meer nee te zeggen. Mijn sociale cirkels kleiner te maken. Het lijf heeft onderhoud nodig, de geest dient scherp te zijn voor de juiste focus. Ik hou mij meer bezig met mijzelf. Ik heb vaker zin om een goed boek te pakken en meer thuis te zijn met het gezin. Er hoeft even wat minder. ”

Heb je ook behoefte aan opladen? Of juist een reflectie moment? Of ben je zoekende?⁠

Ruurd heeft van zijn hobby zijn werk gemaakt, hij is professioneel buitenspeler door alle seizoenen. Hij ziet de natuur dagelijks, en probeert zo goed als het kan met de natuur mee te bewegen. Ruurd zegt: “Loop door het bos en kijk naar de bomen. Ze houden de energie bij zich. Om in het voorjaar te exploderen. 🙂 De mens heeft wellicht die beweging ook te maken. Naar binnen, verstillen, reflecteren en om het vuur zitten in goed klein gezelschap. ”

Wees welkom voor een intake voor buitencoaching, een wandeling of een winterkampeersessie. ⁠Stuur een mail naar info@vaaren.nl.

Foto: @teddylaurenn⁠

Geraleteerde posts

Vaaren Wadden Zeiltrip 2023

Wadden Zeiltrip Vaaren 2023 Boek nu, en ga naar de volgende link. (klik in rooster op 29 september om te boeken) Na een daverende eerste