Water

De mens is diep verbonden met water. We bestaan uit water, de planeet bestaat grotendeels uit water. We komen uit water in de buik van onze moeder. Onze drang naar water is dus erg oerrrrr. Voor crew van Vaaren, is de Noordzee, de plek waar we ons thuisvoelen. Het geeft ons ontspanning dmv inspanning. De Blue Mind gaat aan. En dit heeft een grote uitwerking in ons dagelijks bestaan.

We bieden een breed scala aan activiteiten aan in de zee. Er is een mooi regulier programma ontwikkeld voor ieder wat wils. Je leert jezelf uit te dagen, bewust te worden van de zee en je eigen lijf en je deelt de stoke met elkaar. De waterfamilie!

Wil je laagdrempelig de zee verkennen? Dan zijn onze level 1 waterflow trainingen top. Je leert met aandacht te zijn in zee, je leert meer te spelen ipv presteren, je komt in chille staat van zijn. En dat in een rusteloze tijd, een fijne tegenhanger.

Wil je meer uitdaging en lekker buitenspelen? Hiervoor is onze level 2 training ontworpen: Waterfit. De training gaat om te spelen in zee dmv zwemmen, peddelen, surfen, bodysurfen en talloze oefeningen op het strand. Iedere sessie is anders, en dat is genieten!

Onze level 3 training heet Water(wo)man workout. Een training voor de gevorderde waterrat die echt uitdaging nodig heeft. Je leert de fysieke grenzen op te zoeken. In een club fanatiekelingen overbrug je langere afstanden met zwemmen en peddelen. In deze training is er ook ruimte voor je bodysurf -en surfskills te ontwikkelen. En op het strand wordt je flink aan het werk gezet met functionele oefeningen voor de allround waterman of watervrouw!

Check onze trainingen op www.vaaren.nl/trainingenof boek gelijk je sessie in ons rooster!

Onze trainingen vinden plaats vanaf The Shore of Boca Grandi. De training is inclusief een board, een wetsuit is eventueel te huur voor 5 euro. Wees welkom!

Foto: Zoë Kerkhof

Geraleteerde posts

Vaaren trainingen

Rustig aan de zee beleven of juist vol gas erin?! Of lekker spelende wijs de zee ontdekken? Trainen Vaaren is divers, uitdagend, fun en laagdrempelig.Het team

Update High Fives Bodysurf Classic

Hierbij een update over de komende Bodysurf Classic. De condities zien er voorlopige (te) winderig uit om de contest aan te laten gaan. Komende dagen

Update NSWC 2022

Morgen is de zesde editie van de NSWC! We zitten bijna helemaal vol met inschrijvingen, dat is echt super nice. Het beloofd een mooie dag