Wadden Zeiltrip Vaaren 2023!

Wadden Zeiltrip Vaaren 2023

BOEK NU!

Na een daverende eerste editie van de Waddentocht afgelopen jaar organiseert Vaaren dit jaar opnieuw een zeiltocht over de Waddenzee.

Onze tocht begint op de vrijdagochtend in Friesland, we ontdekken de Friese wateren per kano vanaf Balk. Vrijdagavond gaan we aan boord van de Emmalis. Zaterdag worden de zeilen gehesen en varen we naar Terschelling! De warme, zomerse bries is al veranderd in herfstige winden, die ons over het Wad zal jagen.

Op Terschelling aangekomen gaan we buitenspelen! (Lees: (body)surfen, wandelen, yoga, ontspannen, et cetera. Ook is er tijd en ruimte voor ontspanning en even niks dan de natuur. Lekker flowen. Of goed gezelschap. Op zondag varen we terug naar Harlingen en wordt er gekoerst op eind van de middag terug in de haven.

Gedurende het weekend wordt de catering (ontbijt, lunch, diner en versnaperingen) aan boord verzorgd door de Vaaren crew. We proberen zoveel mogelijk biologisch in te kopen.

De crew bestaat uit Guus Broekman, Anne de Jong, Ruurd Mosterd en Jason Malan.

Lees onze blog van vorige jaar!

Datum: 29 september –  1 oktober 2023

Starttijd: 10u vrijdag 29 september 2023 in Friesland (Zeilschool De Stipe, Balk)

Boot en groepsgrootte: Schip Emmalis met twee bemanning van de rederij (maximaal 18 deelnemers, excl crew)

Kosten: 450,00 euro (incl eten, overnachtingen en activiteiten)

Paklijst: Slaapzak, kussensloop & dekbedovertrek, handdoek, toiletspullen, kleding voor warme & koude dagen, schoenen met rubberen zolen, zonnebrand, pet en zonnebril buitensportkleding: wetsuit, flippers, hardloopschoenen, sportkleding, wadloopkleding, e.d.

BOEK NU!

Geraleteerde posts

Een nieuwe start

Foto: Marinus Joris Gezond aan Zee Outdoor start met trainingen vanaf woensdag 1 juli 2020 vanaf The Shore op Scheveningen. We zijn stoked om de

On hold

Illustratie: www.paintingsofwaves.com Tijdelijk staan onze trainingen on hold door het enorme drama van 11 mei op Scheveningen. We rouwen om de vijf vissen, onze drie vrienden.

over vaaren

Thema water awareness bij Vaaren

In mei en juni heeft Vaaren een thema in het leven geroepen. Het thema is water awareness. Water awareness is bedoeld om mensen bewuster te maken