Wadden Zeiltrip Vaaren 2023!

Wadden Zeiltrip Vaaren 2023

BOEK NU!

Na een daverende eerste editie van de Waddentocht afgelopen jaar organiseert Vaaren dit jaar opnieuw een zeiltocht over de Waddenzee.

Onze tocht begint op de vrijdagochtend in Friesland, we ontdekken de Friese wateren per kano vanaf Balk. Vrijdagavond gaan we aan boord van de Emmalis. Zaterdag worden de zeilen gehesen en varen we naar Terschelling! De warme, zomerse bries is al veranderd in herfstige winden, die ons over het Wad zal jagen.

Op Terschelling aangekomen gaan we buitenspelen! (Lees: (body)surfen, wandelen, yoga, ontspannen, et cetera. Ook is er tijd en ruimte voor ontspanning en even niks dan de natuur. Lekker flowen. Of goed gezelschap. Op zondag varen we terug naar Harlingen en wordt er gekoerst op eind van de middag terug in de haven.

Gedurende het weekend wordt de catering (ontbijt, lunch, diner en versnaperingen) aan boord verzorgd door de Vaaren crew. We proberen zoveel mogelijk biologisch in te kopen.

De crew bestaat uit Guus Broekman, Anne de Jong, Ruurd Mosterd en Jason Malan.

Lees onze blog van vorige jaar!

Datum: 29 september –  1 oktober 2023

Starttijd: 10u vrijdag 29 september 2023 in Friesland (Zeilschool De Stipe, Balk)

Boot en groepsgrootte: Schip Emmalis met twee bemanning van de rederij (maximaal 18 deelnemers, excl crew)

Kosten: 450,00 euro (incl eten, overnachtingen en activiteiten)

Paklijst: Slaapzak, kussensloop & dekbedovertrek, handdoek, toiletspullen, kleding voor warme & koude dagen, schoenen met rubberen zolen, zonnebrand, pet en zonnebril buitensportkleding: wetsuit, flippers, hardloopschoenen, sportkleding, wadloopkleding, e.d.

BOEK NU!

Gerelateerde posts

Natural Movement Clinic

Een van onze inspiraties op het gebied van bewegen en spelen is Israëliër Ido Portal. Check een al wat ouder filmpje van Ido Portal. Hij

NSWC trainingen vanaf 7 juni

Wil je meedoen met de Northsea Water(WO)men Challenge dit jaar? Vind je het leuk om hier naar toe te trainen onder professionele begeleiding en een

Prone project

Wil je met een groep vrienden een toffe uitdaging aangaan? Wil je samen met een gazo trainer een mooie peddeltocht maken? Wil je tijdens de