Water en vuur, een training voor gevorderde surfers

Boek hier je sessie!

Ben je op zoek naar een uitdagende watertraining? Ben je een surfer, zwemmer en/of kiter en wil je een stapje verder? Wil je je skills verbeteren voor de borstcrawl en/of lange afstand peddelen?

De zaterdagochtend -en maandagavond Vaaren trainingen gaat om waterskills, uithoudingsvermogen, stabiliteit en mobiliteit.  De oefeningen zijn in de zee en op het strand. Tijdens deze sessie wordt er aandacht besteed aan conditie training, met langere afstanden zwemmen en peddelen, afwisselend met kracht & stabiliteitsoefeningen.

Trainer Niek v/d Bergh en Anne de Jong geven de specialistische trainingen vol stoke. Niek is een zeer ervaren Scheveningse surfer die bij iedere golf de zee in gaat. Anne is allround watervrouw. Naast surfen,  deed ze zes keer mee met 11stedentocht voor proners en zwemt ze veel.

De focus van ‘Water en Vuur’ ligt op het opbouwen van je uithoudingsvermogen in zee en de controle houden over je lichaamsbewegingen. Én, dit alles op je eigen tempo en niveau.

Water en Vuur is een intensieve training voor gevorderde watermensen die comfortabel zijn in de Noordzee.

Zaterdag 10 – 11u vanaf het Puntje olv Niek

Maandag 20 -21u vanaf The Shore olv Anne

Dus, fris het weekend of de week starten? Schrijf je dan NU in op onze site.

 

Geraleteerde posts

Een vurige reis van verbinding

Update dinsdag 22 maart 2022: er zijn nog drie plekjes beschikbaar van de acht plekken. Een vurige reis van verbinding  Mannencoaching in een reeks van

Recap NSWC 2021

De NSWC 2021 was magic. Zestig deelnemers streden voor wat zijn waard waren in zonnige condities op het strand en in het water van Skiffa.

Prone project

Wil je met een groep vrienden een toffe uitdaging aangaan? Wil je samen met een gazo trainer een mooie peddeltocht maken? Wil je tijdens de