Prone project 2022

Vorig jaar is er gestart met het PRONE PROJECT. Pronen staat voor lange afstand peddelen op speciaal ontworpen boards. In vier maanden tijd trainde de Vaaren crew vijftien proners naar de Elfstedentocht toe. Dit werd een prachtige succesvolle reis voor iedereen.

In 2022 wil Vaaren wederom toewerken naar de Elfstedentocht die van 14 – 18 september in Friesland plaatsvindt. Dit jaar is het doel om vier teams klaar te stomen. Check hier de site van het event. Echt een aanrader!

Wil je meedoen met vijf vrienden meedoen aan de elfstedentocht? Ben je een surfer en hou je van een nieuwe uitdaging?

Onder zeer ervaren en deskundige leiding van prone experts Anne de Jong en Lotte Spaargaarden wordt er maandelijks getraind vanaf strandtent Het Puntje op Scheveningen. Fysio Guus Broekman zal een medische check verzorgen en de indivuele programma’s schrijven.

Dit is wat wij aanbieden. Een prone pakket waarbij je wordt klaargestoomd in teamverband (vijf personen) voor een groot avontuur. Peddel de prachtige zomerse dagen over een cleane mooie zee… Dat is wat je wil, toch?!

PRONE PAKKET:

Vijf trainingen in teamverband

Teambijeenkomst

Onbeperkte uitleenservice van prone vanaf strandtent Puntje

Individueel Programma

Medische Check

Video Analyse (NIEUW!)

Kosten: 250 euro pp (excl inschrijvings -en verblijfkosten Elfstedentocht

Samen het prone avontuur aangaan is de kracht.

Meldt je per team of individueel aan voor dit project. Stuur een app of email naar Ruurd.
info@vaaren.nl / 0641909259

Gerelateerde posts

Bodysurf Clinic Level 2 (nu te boeken)

Let op de window van de clinic is verplaatst naar oktober vanwege slechte condities begin september. Zie data hieronder.  Over glijden, tricks en lichaamscontrole! De

Zwemclinic Buitenzwemmen

Heb je de schoolslag al uitgespeeld? Ben je de bortcrawl aan het proberen maar heb je niet het idee dat dit sneller gaat? Heb je