Vanaf komend weekend twee trainingslocaties!

Vanaf komend weekend kun je bij Vaaren trainen op twee verschillende locaties. Zoek je wat meer de rust en de natuur? Dan zijn de weekend trainingen bij Het Puntje echt super. Wil je consistent golven en de gezelligheid? Dan zijn de doordeweekse trainingen vanaf The Shore een erg fijne optie. Beide locaties hebben heerlijke bakkies, lekker eten en een warme enthousiaste crew.

De crew van Vaaren heeft er erg veel zin in om jullie te trainen. Lekker buitenspelen, waterfit worden en/of blijven. Hieronder vind je meer informatie over de watertrainingen.

Wil je pittig trainen? Vind je het leuk om uitgedaagd te worden met lange afstand zwemmen, een flink parcour afleggen met peddelen, hardlopen en oefeningen? Of lekker bodysurfen? De zaterdag training om 10u heet ‘water en vuur’ en wordt gegeven door waterman Niek v/d Bergh. Deze intensieve training is speciaal gemaakt voor de gevorderde surfers en/of allround watermannen -of vrouwen.

Wil je laagdrempelig trainen in zee en kennismaken met een allround waterprogramma? Dan is de ‘waterfit’ training op zondag 09u vanaf Het Puntje of de woensdag training om 09u vanaf The Shore een erg leuke training. De training wisselt zwemmen, peddelen, surfen, oefeningen op het strand op een speelse en uitdagende manier af.

Let op, bij alle trainingen is de sofftop inbegrepen bij de training. Heb je geen wetsuit? Geen probleem, deze is te huur voor 5 euro bij The Shore. Bij Het Puntje zijn geen wetsuits te huur.

Wees welkom! Stuur een mail naar info@vaaren.nl mocht je meer info willen.

 

Gerelateerde posts

Een vurige reis van verbinding

Update dinsdag 22 maart 2022: er zijn nog drie plekjes beschikbaar van de acht plekken. Een vurige reis van verbinding  Mannencoaching in een reeks van

Herfstnieuwsbrief Vaaren

Onze herfstnieuwsbrief is uit! Neem hier een kijkje en lees over onze belevenissen tijdens de NSWC, Bodysurf Classic en over het komende outdoorweekend. Foto: Wouter