Water Awareness Clinic 24 Mei 2023 (nog te boeken)

Wil je meer leren over de zee? Wil je de diepte in over stromingen, lage druk gebieden en windchop? Wil je tevens tools krijgen om te leren omgaan met discomfort in het water?

  • Golven, stromingen en getijden
  • Wetenschap en ervaring
  • Omgaan met discomfort en stress op zee

Voor de tweede keer organiseert Vaaren een Water Awareness Clinic olv watermannen van Vaaren Marcello Verkerk en Ruurd Mosterd.

In het eerst gedeelte van de clinic wijdt Marcello uit over het ontstaan van golven, stromingen, zandbanken en de lokale surf omstandigheden. Je leert door de ogen van een echte waterman of vrouw kijken naar de zee.

In het tweede gedeelte is het tijd voor de ervaring. Je gaat de zee bestuderen en de zee voelen. En als je zin hebt in een challenge, kun je een stukje gecontroleerde discomfort opzoeken in een waterdrill. De clinic geeft je praktische tools mee om te leren omgaan met stress. Wat doet ademhaling? Welke mindset helpt je? En wat doe je op stapjes te zetten naar meer comfort in zee?

Marcello en Ruurd zijn ervaren lifeguard, watermannen -en coaches. Beide heren zijn gepassioneerd over de zee. Wees van harte welkom!

Info:
Datum: 24 mei van 17 – 21u (afhankelijk van de surf omstandigheden)
Locatie: Boca Grandi (Kijkduin)
Meenemen: pen/papier wetsut, handdoek, flesje water en tussendoortje
Kosten: 45 euro voor 3 uur informatie, fun en praktische tools.

Ga naar ons rooster en klik op 22 mei om je aan te melden.

Gerelateerde posts

Blue Mind Tribe 4 daagse in juni

Klik hier om te boeken! Een vierdaagse cursus over leren van de zee, surfen en meer voor waterliefhebbers die willen werken aan zelfvertrouwen en belastbaarheid.

Twee avonden Apnea Surf Survival Clinics

Vaaren organiseert in april twee avonden Apnea Surf Survival Clinics in zwembad De Blinkerd op Scheveningen. Onder leiding van waterman en fysio Sebastiaan Heitkamp wordt