Clinic Van stress naar flow

Clinic ‘van stress naar flow’

Op maandagavond 8 april 2024 organiseren coaches Ruurd Mosterd en Nadine v/d Dool een avond ‘van stress naar flow’ in de buitenlucht. Ieder mens ervaart een mate van spanning in het leven. Hoe kun je om gaan met spanning? Wat kun je doen om het jezelf comfortabeler te maken?

  • tools krijgen in de omgang met spanning
  • flowen in de buitenlucht
  • lijfelijk ervaren in het hier en nu

Klik hier om je te ticket te boeken.

Ruurd en Nadine nemen je mee aan de hand van hun persoonlijke verhaal rondom stressmomenten in het leven. De koppeling wordt gemaakt naar wat stress met een mens doet. Hoe werkt dit fysiologisch? Hoe gaat een dier met stress om? Wat kan een mens doen? En hoe kun je in flow komen?

In de clinic wordt je uitgenodigd om in de praktijk een stukje discomfort op te zoeken. Je wordt door de coaches meegenomen in een veilige setting.  Je leert via ademhaling en lijfelijke gewaarwording om gaan met een stukje stress. Wees welkom om te flowen!

Klik hier om je te ticket te boeken.

Informatie:

Maandag 8 april 2024 van 1830 – 21:30u (18:00u inloop)

Kosten: 49 euro (incl thee en lekker tussendoortje)

Meenemen: Makkelijk zittende kleding, gekleed op de elementen, eventueel flesje water

Locatie: einde kwartellaan, Westduinpark (Den Haag)

 

Geraleteerde posts

Northsea Watermen Challenge 2018

Zondag 7 oktober 2018 organiseert Gezond aan Zee Outdoor in samenwerking met The Shore Scheveningen de vierde Northsea Watermen Challenge! Een wedstrijd waarbij zowel de zee als het strand

Blue Mind Tribe

Blue mind – The zone Red mind – korte stress Grey mind – langdurige stress Waar zit jij regelmatig? Wat zou jou helpen om meer