Clinic Van stress naar flow

Klik hier om je te ticket te boeken

Clinic ‘van stress naar flow’

Op maandagavond 8 april 2024 organiseren coaches Ruurd Mosterd en Nadine v/d Dool een avond ‘van stress naar flow’ in de buitenlucht. Ieder mens ervaart een mate van spanning in het leven. Hoe kun je om gaan met spanning? Wat kun je doen om het jezelf comfortabeler te maken?

  • tools krijgen in de omgang met spanning
  • flowen in de buitenlucht
  • lijfelijk ervaren in het hier en nu

Ruurd en Nadine nemen je mee aan de hand van hun persoonlijke verhaal rondom stressmomenten in het leven. De koppeling wordt gemaakt naar wat stress met een mens doet. Hoe werkt dit fysiologisch? Hoe gaat een dier met stress om? Wat kan een mens doen? En hoe kun je in flow komen?

In de clinic wordt je uitgenodigd om in de praktijk een stukje discomfort op te zoeken. Je wordt door de coaches meegenomen in een veilige setting.  Je leert via ademhaling en lijfelijke gewaarwording om gaan met een stukje stress. Wees welkom om te flowen!

Klik hier om je te ticket te boeken.

Informatie:

Zaterdag 1 juni  van 08 – 11u

Kosten: 49 euro (incl thee en lekker tussendoortje)

Meenemen: Makkelijk zittende kleding, gekleed op de elementen, eventueel flesje water

Locatie: einde kwartellaan, Westduinpark (Den Haag)

 

Gerelateerde posts

Prone project

Wil je met een groep vrienden een toffe uitdaging aangaan? Wil je samen met een gazo trainer een mooie peddeltocht maken? Wil je tijdens de

The Fat Bodysurf Classic is ON

THE FAT BODY SURF CLASSIC IS ON!! Donderdag 3 oktober 2019 is de puurste surfwedstrijd AAN! 🙂 Stoked!! Condities zien er top uit! Om 15u verzamelen bij