Vaaren Prone & Hike Adventure 2023 (nu te boeken, 8 plekjes beschikbaar)

Let op data is gewijzigd naar 15 en 16 juli 2023. Boek nu! Inschrijven kan via deze link of via onze website: www.vaaren.nl/rooster!

Al enige tijd staat het op de verlanglijst: een Prone weekend met waterliefhebbers en natuurgenieters. Daarom organiseren we met Vaaren een kleinschalige Prone & Hike Adventure! Deze zal plaatsvinden in Gaasterland, een bosrijke regio in het zuiden van Friesland. Het weekend is voor iedereen die graag bekend wil raken met het peddelen op een Proneboard of zijn of haar lange afstand conditie eens een impuls wil geven én, bovenal, zin heeft in wat buitensport avontuur!

Het plan: Het weekend zal in het teken staan van peddelen, wandelen en buiten onder de sterrenlucht bivakkeren. We wandelen door de bossen, peddelen tussen de rietkragen door en zullen ons kamp opslaan op één van de Friese kliffen aan het IJsselmeer. Er is zowel tijd voor inspanning tijdens het peddelen en de wandeltocht, als ontspanning in de bossen en aan het water. Op zaterdagochtend verzamelen we vroeg op locatie in Friesland. Houdt rekening met een reistijd (met auto) van ongeveer 2,5 uur.

Data: Zaterdag 15 juli en zondag 16 juli 2023(het einde is rond 15u)

Trainers: Pronen olv Anne de Jong, Hiken olv Marcello Verkerk

Wil jij dit meemaken? Inschrijven kan via deze link of via onze website: www.vaaren.nl/rooster, Zoek in ‘Rooster’ de datum 5 augustus en meld je aan! Er zijn 8 plaatsen beschikbaar!

Kosten: 200 euro

Inbegrepen: ontbijt (1x), lunch (2x), avondeten (1x), snacks, camping kosten, vervoer Prones naar locatie, tarp voor bivak, kookspullen. Niet inbegrepen: vervoer heen- en terug peddel locatie.

Zelf meenemen: 

  • Backpack (minimaal 50L inhoud)
  • Slaapset (slaapzak, slaapmat, eventueel eigen tent wanneer je niet comfortabel bent met een tarp);
  • Bestek, bord, mok, bidons;
  • Hoofdlamp;
  • Zwemkleding en poncho/handdoek;
  • Kleren voor warm (pet, zonnebril e.d.) en koud/nat weer;
  • Kleding voor tijdens het peddelen (wanneer je twijfelt hierover, vraag het ons!);
  • Wandelschoenen;
  • Toiletartikelen.

Belasting:

Hou rekening mee dat je minimaal 2 – 3 uur peddelt met tussenpauzes per dag, en 2 – 3 uur wandelt per dag. Uiteraard wordt er rekening gehouden met ieders belastbaarheid.

Wanneer je twijfelt over je uitrusting, stel ons gerust een vraag. Er is het een en ander te leen :).

Stuur een mail naar info@vaaren.nl of schiet ons aan tijdens een watertraining.

Foto is gemaakt door Koen Engelenburg.

Geraleteerde posts

Teamuitdaging, doe mee met de NSWC!

Dit jaar vindt de NSWC plaats op zondag 10 september 2023 vanaf The Shore. De NSWC kent traditiegetrouw verschillende disciplines. De solo en een teamchallenge.