NSWC training

Speciaal voor de NSWC 2023 heeft Vaaren een training ontworpen. De training is toegespitst op zwemmen, peddelen en hardlopen. Wekelijks kun je in goed watergezelschap aan de bak om jezelf klaar te stomen! Heb je er zin in?

De NSWC staat voor North Sea Water Challenge en vindt de zevende keer plaats vanaf The Shore op zondag 10 september 2023. Je kunt je nu al aanmelden, boek nu hier.

De NSWC heeft de volgende twee disciplines:

Solo: 1000m zwemmen – 2000m peddelen – 4400m rennen

Team: 1000m zwemmen – 2000m peddelen – 4400m rennen

NSWC training

Tijdens de training ga je zwemmen, peddelen en hardlopen. In allerlei drills werk je toe naar de challenge. Je werkt aan de technieken van de disciplines. Er is aandacht voor mobiliteit (preventie), duurvermogen, kracht en de transities van zwemmen naar peddelen en van peddelen naar hardlopen. Wees welkom op de woensdagen om 08u vanaf The Shore.

Vereiste: De training is voor gevorderde watermensen die ervaring hebben in de Noordzee met surfen en/of zwemmen. De training is een level 3 training. 

Periode: juni t/m augustus 2023

Trainers: Marcello Verkerk of Ruurd Mosterd

Tijden: 08 – 09u The Shore in wetsuit (omkleed faciliteiten beschikbaar)

Materiaal meenemen: wetsuit, zwembril en hardloopschoeisel

Bijzonderheden: training zijn inclusief sofftop en wetsuit is eventueel te huur

Geraleteerde posts

High Five Bodysurf Classic

Vaaren presenteert vol trots de derde editie van de High Five Bodysurf Classic! Een fun event voor waterliefhebbers die de puurste vorm van surfen beoefenen.

NSWC trainingen vanaf 7 juni

Wil je meedoen met de Northsea Water(WO)men Challenge dit jaar? Vind je het leuk om hier naar toe te trainen onder professionele begeleiding en een