Bodysurf Clinic 3 – 6 juli vanaf Boca! (1 avond!)

Boek hier je clinic! Ga naar ons rooster en boek op maandag 3 juli 2023 de clinic!

Wegens succes van de voorgaande clinic organiseren wij in augustus een nieuwe bodysurf clinic!!

Het eerste licht maakt je extra alert als je naar buiten zwemt met je flippers. Je ligt stil en ziet de weerkaatsing van zon op het water. Daar komt een kleine muur water die op het punt staat te breken. Je maakt snelheid met je benen en glijdt de golf in. Voor een paar tellen bestaat er het glijden, de snelheid en de gewichtloosheid.

Wil je de basics van het bodysurfen onder de knie krijgen?

Je bent van harte uitgenodigd voor de bodysurf clinic vanaf strandtent Boca Grandi op Kijkduin olv watermannen Ruurd Mosterd en Marcello Verkerk. Vaaren neemt je mee de bodysurf wereld in. Wat zijn de manieren om de golf te pakken, hoe surf je een golf, welke moves vallen er te maken en hoe bodysurf je een levenlang veilig.

Bodysurfen is de puurste vorm van surfen. 

De clinic is inclusief flippers, professionele begeleiding en groepsstoke.

Doel clinic: Basic bodysurf technieken, tips & tricks
Data: Maandag 3 juli, dinsdag 4 juli of woensdag 5 juli of donderdag 6 juli 2023  19:30 – 21:30u (afhankelijk van de golfvoorspellingen)
Locatie: Boca Grandi (Kijkduin), aan de machiel vrijenhoeklaan (https://goo.gl/maps/Ffa39P9n4edTmnBWA)  is het gratis parkeren, 5 minuten wandelen.

Bijzonderheden: 48 uur voor aanvang wordt de call gemaakt op welke avond de clinic plaatsvindt. Dit gebeurd via socials en mail (hou spam in de gaten).

Trainers: Ruurd Mosterd en Marcello Verkerk.

Aantal personen: max 12 personen
Tarief: De kosten bedragen 40 euro

Meenemen: wetsuit, handdoek, flesje water en eventueel eigen flippers

Boek hier je clinic!

Ga naar ons rooster en boek op maandag 3 juli 2023 de clinic!

Geraleteerde posts

Apnea surf survival clinic

Boek hier de clinic voor leden. Boek hier de clinic voor niet leden. Ben jij wel eens zo lang onder water gehouden dat je het echt niet meer leuk

vaaren

Bodysurf Clinic 2022

Boek hier je clinic! Het eerste licht maakt je extra alert als je naar buiten zwemt met je flippers. Je ligt stil en ziet de