Gezond aan Zee Outdoor 2.0

Gezond aan Zee Outdoor bestaat sinds 2015. Al jaren geven wij met veel plezier onze trainingen en andere activiteiten aan zeer enthousiaste liefhebbers voor water, surfen, trainen en het buitenleven.

Op dit moment staan we stil, kijken we terug en bedenken we wat bij ons past voor de toekomst. We zijn in ontwikkeling. In deze ontwikkelingen worden wij gesteund door Sander Dikken van Current Consultency, die dit traject voor ons faciliteert. Op zoek naar GAZO 2.0.

Een van de ontwikkelingen is al in gezet, en dat is ons nieuwe boekingssysteem. Dank vikingsbookings om dit mogelijk maken.

We willen onze community graag beter bedienen. En vinden wij het belangrijk dat nieuwe deelnemers makkelijk met ons kunnen kennis maken. Via deze link kun je je aanmelden voor een of meerdere trainingen. Wees welkom.

Andere zaken die op de planning staat zijn:

  • nieuwe website
  • nieuwe trainingen (denk mee met ons!!)
  • outdoorweekenden en clinics

We staan open voor feedback, behoeftes en input. Wat kan er beter of anders? Laat het horen voor of na een training bijvoorbeeld of via de mail. outdoor@gezondaanzee.nl

Geraleteerde posts

vaaren

Bodysurf Clinic 2022

Boek hier je clinic! Het eerste licht maakt je extra alert als je naar buiten zwemt met je flippers. Je ligt stil en ziet de

Happy 2017

Gezond aan Zee Outdoor wenst iedereen een gezond en gelukkig 2017 toe!