The Fat Bodysurf Classic

THE FAT BODY SURF CLASSIC IS ON!!

Donderdag 3 oktober 2019 is de puurste surfwedstrijd AAN!¬†ūüôā¬†Stoked!! Om 15u verzamelen bij The Fat Mermaid om in te schrijven (10 euro inschrijfgeld). Om 15:30u starten de heats tot het donker.

LET OP!! Deadline inschrijvingen: woensdag 2 oktober 2019 om 12u

Programma:

15u inschrijving The Fat Mermaid

15:30u Start heat 1

Na de finales is er tijd voor een gratis snack voor de deelnemers en een drankje bij The Fat Mermaid. 

De heatindeling wordt morgen (woensdagmiddag) voor 17u op de site gezet. Houdt https://gezondaanzeeoutdoor.nl/the-fat-body-surf-classic/ 

Bodysurfen is de puurste vorm van surfen. Geen handplanes, alleen je lijf en een paar zwemvinnen is wat je nodig hebt met een gezonde dosis stoke en lef. 

Dit lokale wedstrijdje en samenkomen van stokelingen vindt plaats op de zandbanken voor The Fat bij de best mogelijke condities in oktober.  Aan de hand van bodysurf criteria (ja, die zijn er!) wordt er door een jury (mix van deelnemers en organisatie) beoordeeld wie de meest kritische golven kan pakken. 

Hou je van bodysurfen en ben je flex in de maand oktober? Meld je dan snel aan. Wees ook welkom als je gezellig komt kijken. Na de contest wordt er bij The Fat Mermaid geproost op het goede (bodysurf) leven. 

Er zijn 20 plaatsen gereserveerd voor inspirerende kundige lokale gliders en daarnaast 16 plekken voor open inschrijving. Stuur een mail naar bodysurfclassic@thefatmermaid.nl om je aan te melden. 

Hou op onze event pagina, insta en http://www.gezondaanzeeoutdoor.nl alles in de gaten over The Fat Body Surf Classic.

THE FAT BODYSURF CLASSIC is support by The Fat Mermaid, Gezond aan Zee Outdoor, Mr Meowgi en Burostreep 

Geraleteerde posts

NSWC trainingen vanaf 7 juni

Wil je meedoen met de Northsea Water(WO)men Challenge dit jaar? Vind je het leuk om hier naar toe te trainen onder professionele begeleiding en een

Herfstnieuwsbrief Vaaren

Onze herfstnieuwsbrief is uit! Neem hier een kijkje en lees over onze belevenissen tijdens de NSWC, Bodysurf Classic en over het komende outdoorweekend. Foto: Wouter