Cursus ‘Blue Mind Tribe’, de zomereditie!

Wegens succes een nieuwe cursus!! Dit voorjaar introduceerde Vaaren een mooi concept de ‘Blue Mind Tribe’ bij strandtent Boca op Kijkduin.  Momenteel volgen acht deelnemers deden cursus met veel enthousiasme. Er komt een nieuwe reeks vanaf 7 juli 2023. De stoke is alive!! Nu te boeken via deze link. Max 8 deelnemers kunnen meedoen. 

Een cursus over leren van de zee, surfen en meer voor waterliefhebbers die willen werken aan zelfvertrouwen en belastbaarheid. Welkom bij de Blue Mind Tribe van Vaaren.

  • Coaching met een persoonlijke aanpak
  • Laagdrempelig de zee in met vertrouwen
  • Gericht op spelend leren en ervaren 

Blue mind staat symbool voor de ontspannende werking van water op het brein en lijf. De zee is een prachtige speeltuin en leeromgeving om te ontwikkelen als mens. Surftherapeut en ervaringsdeskundige Carlien Jansen en buitencoach Ruurd Mosterd zijn gepassioneerd over de mens en de zee.

Graag nemen Carlien en Ruurd wederom een club waterliefhebbers de zee mee die struggelen met zelfvertrouwen, belastbaarheid en andere kwetsbaarheden. Het doel is om op een veilige ontspannen en uitdagende manier om te leren gaan met jezelf en de golven dmv surfen. Je leert tools om te ontspannen en stapjes te zetten buiten jouw comfort zone om te kunnen ontwikkelen. En het belangrijkste, plezier maken!

Vind je surflessen & watertrainingen vaak te hoogdrempelig? Wi je andere waterliefhebbers ontmoeten? Wil je meer persoonlijke aandacht?

Het lijf wil niets liever dan eindeloos spelen en ervaren. Deze club is gericht om de deelnemers te laten ervaren dat er vele mogelijkheden zijn in zee. En dat er vele mogelijkheden zijn in het leven. De zee is een metafoor voor het leven. Je leert jezelf beter kennen in zee. Carlien en Ruurd hebben beide veel ervaring met het werken met kwetsbare jongeren.

De blue mind tribe is een plek waar iedereen zich thuis voelt en waar een lach en een traan gedeeld mag worden.

Specialisme van de coaches

Carlien: ervaringsdeskundige NAH, surftherapeut, surfer, ex deelnemers De Class Hersenstichting.

Ruurd: 18 jaar ervaring Surfcoach level 1 en 2, ex bondscoach NL Surfteam, Coach van Klimkoord (autisme en hoogbegaafdheid) NaH Coach van De Class van de Hersenstichting, Lifeguard, coachopleiding tot professioneel coach.

Nu te boeken via deze link. 

Informatie:

Data sessies: 7 en 14 juli, 18 augustus en 8 september 2023 van 0930 – 11u. Nu te boeken via deze link.

Groepsgrootte: maximaal 8 deelnemers op 2 coaches

Benodigdheden: handdoek en wetsuit (eventueel te huur voor 5 euro per sessie)

Faciliteiten: kleedkamers, lockers voor spullen, chillplekken bij Boca Grandi

Locatie: Strandtent Boca Grandi in Kijkduin (Strand Zuid 18, 2554 ZZ Den Haag)

Bereikbaarheid: Te bereiken met OV vanuit Den Haag CS of HS en dan 6 min lopen.

Bijzonderheden: de sessies zijn inclusief sofftops van Vaaren, na aanmelding ontvang je een mail (binnen 3 dagen) van ons met een vragenlijst. Check svp even je spam.

Gerelateerde posts

GAZO OP DE VELUWE!!

Eindelijk is het dan zover! Na alle geslaagde evenementen is het afgelopen jaren tijd voor het eerst GAZO WEEKEND. Van 6 t/m 8 oktober 2017