NSWC 2023 inschrijving geopend

LET OP, NSWC is verplaatst naar zondag 10 september 2023! Zie uitleg onderaan. 

Zondag 10 september 2023 (ipv 27 augustus 2023) zal de North Sea Water(wo)man Challenge plaatsvinden voor de 7e keer bij The Shore. Stoked! Een heerlijk dagje actie, gezelligheid en feest op het strand van Scheveningen.

BOEK HIER JE PLEKKIE!

De NSWC is een legendarische triatlon met de onderdelen zwemmen, peddelen en hardlopen in een individuele- of een team challenge vorm. Voor ieders wat wils dus. Voor de individuele zijn 30 plaatsen vrij (verdeeld over verschillende heats), de team challenge heeft ruimte voor 10 teams (3 personen per team). Koop dus snel je kaarten!

Afstanden:
– 1000m zwemmen
– 2000m peddelen
– 4400m hardlopen

Naast eeuwige roem krijgt iedere deelnemer verschillende goodies, maakt kans op mooie prijzen en uiteraard een uniek NSWC 2023 T-shirt.

Prijs: 30 euro (incl t-shirt en goodies)
Datum & tijd: 10 sep, 07:30 – 13:00
Locatie: The Shore, Scheveningen
Materiaal: wetsuit, zwembril, evt hardloopschoeisel, bidon met water

BOEK HIER JE PLEKKIE!

In trotse samenwerking met:
The Shore – KNRM – ODIN – BURO STREEP – Mr. Meowgi

 

*LET OP: NIEUWE DATUM NSWC: ZONDAG 10 SEPTEMBER 

Vaaren is genoodzaakt de NSWC te verplaatsen naar zondag 10 september wegens het niet toekennen van een vergunning op zondag 27 augustus door Gemeente Den Haag. 

De reden voor het niet toekennen van een vergunning is dat in de week van de 27 augustus het event ‘Live on the Beach’ wordt gebouwd. Vaaren had vooraf rekening gehouden in de planning met dit event. Alleen was er geen rekening gehouden met het feit dat er 1,5 week opbouwtijd voor uit was getrokken. De gemeente acht het niet verstandig dat de NSWC plaatsvindt tijdens de opbouw. 

Zondag 10 september is dus de nieuwe datum, schrijf in je agenda. 

Gerelateerde posts

On hold

Illustratie: www.paintingsofwaves.com Tijdelijk staan onze trainingen on hold door het enorme drama van 11 mei op Scheveningen. We rouwen om de vijf vissen, onze drie vrienden.