Clinic Yoga 4 Surfers

  • Yoga basics 4 surfers
  • After surf practice 
  • Persoonlijke aandacht 
  • Buitenspelen in zee 

Klik hier om te boeken, ga in het rooster naar 16 april 2023. 

Wil je leren welke yogaposes je surfskills bevorderen? Zou je een yoga sequence willen leren die je kan gebruiken op dagelijkse basis als surfer? Wil je praktische tools aangereikt krijgen om surfblessures te voorkomen? Wil je een nieuwe ervaring hebben met de zee? 

Deze clinic is specifiek ontworpen voor surfers. Yoga en surfen gaan hand in hand en hebben een lange geschiedenis. Kijk bijvoorbeeld naar de prachtige documentaire ‘The Yin and Yang of Gerry Lopez’ van surfheld Gerry Lopez, . Yoga kan een surfer helpen te ontwikkelen tot een betere surfer en watermens. 

Het doel van deze clinic is om surfers praktische tools aan te reiken en om yoga in te zetten om nóg beter en langer te kunnen surfen.

Yoga 4 Surfers is een clinic grotendeels ontworpen door watervrouw en eigenaresse Yogastudio Ouddorp Bellatrix van Wingerden. Bellatrix heeft meer dan 25 jaar ervaring als yogadocente, auteur van het boek: Yoga For Surfers en daarnaast is ze allround watervrouw. She walks the talk. Graag neemt ze jou mee in haar rijke (yoga)ervaring om jouw practice en skills naar een volgend niveau te brengen. 

Oprichter van Vaaren en professioneel buitenspeler Ruurd Mosterd zal tijdens de clinic het laatste deel voor zijn rekening nemen. Ruurd neemt de club mee naar buiten, en laat iedereen het strand en de zee ervaren op een spelende manier. Dit deel is laagdrempelig, ontspannen en voor iedereen met een zwemdiploma. 

Programma: 

10.00-10.30 uur               Koffie & thee, welkom, voorstel ronde met ingaan op doelen/ wensen surfers

10.30-11.30 uur               Yoga sessie, alle yoga basics voor de surfer (Bellatrix)

11.30-12.00 uur               Mini pauze

12.00-13.00 uur               Standaard yoga sequens, na je surf sessie, deze wordt opgenomen (Bellatrix)

13.00-14.00 uur               Lunch

14.00-15.00 uur               Yoga gericht op jouw specifieke doelen, klachten en blessures, Q & A / practice (Bellatrix)

15.00-16.00 uur               Waterflow (in wetsuit), buitenspelen in zee en afronding (Ruurd)

De clinic wordt gehouden bij strandtent Het Puntje in de fijne binnenruimte ‘de komma’. Ruurd zegt: “We vinden het de ultieme plek in Den Haag voor deze clinic. De vibe is perfect voor surfers die geïnteresseerd zijn in een start of verdieping van yoga.”

Wanneer? Zondag 16 april 2023

Voor wie? Voor alle surfers die hun surf level willen verbeteren!

Waar? Strandtent Het Puntje (Strand Noord N, Scheveningen) Let op Het Puntje is per fiets bereikbaar of via de parkeerplaats op het zwarte pad en dan 15-20 min wandelen) Check: https://www.hetpuntje.nl/locatie

Kosten? 125 euro (incl lunch, tussendoortje) Klik hier om te boeken!

Benodigdheden? Yogamat, makkelijk zittende sportkleding, wetsuit, handdoek 

Bijzonderheden: wetsuit is eventueel te huur voor 15 euro voor de dag. Graag minimaal 3 dagen van te voren laten weten

Docenten: Bellatrix van Yogastudio Ouddorp en Ruurd Mosterd van Vaaren

Meer info? Stuur een mail naar info@vaaren.nl.

Klik hier om te boeken, ga in het rooster naar 16 april 2023. 

Gerelateerde posts

Kou, actie en vertraging op de Veluwe

Afgelopen weekend organiseerde Vaaren onder leiding van buitencoaches Marcello Verkerk en Ruurd Mosterd het outdoorweekend. Een weekend vol avontuur voor een toffe club buitenmensen op