Vaaren Wadden Zeiltrip 2023

Wadden Zeiltrip Vaaren 2023

Boek nu, en ga naar de volgende link. (klik in rooster op 29 september om te boeken)

Na een daverende eerste editie van de Waddentocht afgelopen jaar organiseert Vaaren dit jaar opnieuw een zeiltocht over de Waddenzee.

Onze tocht begint op de vroege vrijdagochtend in de haven van Harlingen, waar we de zeilen hijsen en afsteken naar Terschelling! De warme, zomerse bries is al veranderd in herfstige winden, die ons over het Wad jagen. Wanneer de condities het toelaten (behoorlijke weercondities en juiste waterstand) zoeken we tijdens onze reis naar Terschelling een zandbank op, waar we voor anker gaan, om ons droog te laten vallen midden op het Wad.

Hier zullen we overnachten, om de volgende ochtend onze weg te vervolgen naar het eiland. Daar aangekomen gaan we nog-meer-buitenspelen! (Lees: mountainbiken, (body)surfen, wandelen, trailrunnen, yoga, ontspannen, et cetera.)

Op zondag varen we terug naar Harlingen en wordt er gekoerst op eind van de middag terug in de haven.

Gedurende het weekend wordt de catering (ontbijt, lunch, diner en versnaperingen) aan boord verzorgd door de Vaaren crew. De crew bestaat uit Guus Broekman, Anne de Jong, Ruurd Mosterd en een Vaaren crew member.

Informatie: 

Datum: vrijdagochtend 29 september – zondag 1 oktober 2023 (eind van de dag)

Locatie: Haven Harlingen

Boot en groepsgrootte: Schip Emmalis met twee man bemanning van de rederij, maximaal 16 deelnemers, excl crew.

Kosten: 450,00 euro (incl eten, overnachtingen en activiteiten)

Paklijst: Slaapzak, kussensloop & dekbedovertrek, handdoek, toiletspullen, kleding voor warme & koude dagen, schoenen met rubberen zolen, zonnebrand, pet en zonnebril buitensportkleding: wetsuit, flippers, hardloopschoenen, sportkleding, wadloopkleding, e.d.

Boek nu, en ga naar de volgende link. (klik in rooster op 29 september om te boeken)

Geraleteerde posts

Een vurige reis van verbinding

Update dinsdag 22 maart 2022: er zijn nog drie plekjes beschikbaar van de acht plekken. Een vurige reis van verbinding  Mannencoaching in een reeks van

High Five Bodysurf Classic is AAN!

Aanstaande dinsdag 20 september 2022 is de derde editie van de High Five Bodysurf Classic. Er zijn mooi golven voorspelt, er is een zonnetje en

Zwemclinic Buitenzwemmen

Heb je de schoolslag al uitgespeeld? Ben je de bortcrawl aan het proberen maar heb je niet het idee dat dit sneller gaat? Heb je