Bodysurfen bij GAZO

Intro

In oktober 2019 organiseerde Gezond aan Zee Outdoor de Bodysurf Classic, een lokaal ‘wedstrijdje’ op Scheveningen. Het werd een classic avondje. Een twintig tal waterratten kwam samen voor hun passie voor het glijden. De surf was aan, de stoke ook.  Zie deze foto hierboven gemaakt door Marinus Joris. De smaak van de zout van toen, smaakt naar meer.

Bodysurfen is de vrijste en puurste vorm van surfen. Niet voor niets dat alle GAZO trainers een setje vinnen hebben liggen en gebruiken.

Zie de klassieker docu ‘Come Hell or High Water’ voor optimale stoke. Check hier.

Wat gaan we doen dit jaar mbt bodysurfen?

Ons format is als volgt. Dit jaar zal de tweede Bodysurf Classic plaatsvinden. Het wordt de High Five Bodysurf Classic.  De Classic is een wedstrijd ter nagedachtenis aan de vijf vissen die heen zijn gegaan op 11 mei 2021. We zullen de boys nooit vergeten. We zijn allen 1 met de zee.

De Classic is een invitational wedstrijd, 20 bodysurfers worden uitgenodigd voor deze wedstrijd. En vier deelnemers kunnen zich via een open wedstrijdje vooraf plaatsen voor de Classic.

Voorafgaand aan de Classic is er een clinic.  Hier leer je de basics van het bodysurfen. Er wordt gelet op zwemtechniek, houding in het water en het leren pakken van een groene golf. Maximaal 12 personen kunnen mee doen olv GAZO trainers Bart Haveman en Ruurd Mosterd. Inschrijven kan vanaf dit weekend voor de clinic.

Programma aug / sept 2021

  • Een avond met golven in de window 17 – 21 aug: bodysurf basic clinic
  • Een avond met golven in de window 29 – 31 aug: de OPEN Bodysurf Pre Classic (om je te plaatsen voor de Classic)
  • Een avond vanaf half september: High Five Bodysurf Classic 2021

Geraleteerde posts

Online voorjaarsfik as vrijdag

Graag nodigen we je van harte uit om aanstaande vrijdag 17 april om 20u aanwezig te zijn bij onze online Voorjaarsfik. Een gezellig avondje samen

GAZO OP DE VELUWE!!

Eindelijk is het dan zover! Na alle geslaagde evenementen is het afgelopen jaren tijd voor het eerst GAZO WEEKEND. Van 6 t/m 8 oktober 2017