Beelden High Five Bodysurf Classic 2023

Een prachtige vierde editie van de High Five Bodysurf Classic is een feit. Dankbaar voor de prachtige golven, vibes en de zwoele avond bij het vuur. De hele middag kwamen er cleane golven binnen, er werden vele tubes gepakt. De Noordzee op haar best!

Alle deelnemers kwamen met een glimlach uit het water. De essentie. Die kern, die stoke, hadden de boys die op 11 mei heen gegaan zijn ook voor de zee. Voor ons is dat een inspiratiebron.  En daarom werd er met elkaar een toast uitgebracht op Joost, Pim, Sander, Max en Matthijs.

Ruurd overleefde deze ramp en zegt hierbij: ‘Vaaren is geboren 1,5 jaar na 11 mei 2020, ik leerde stil te staan bij het leven en de dood. Ik voelde mij diep verbonden met het leven in dit rouwproces. De zee bracht mij terug naar mijn kern. Voor mij is het leven om te spelen, creatief te zijn, samen zijn rondom het vuur. Ik kan door Vaaren mijn creativiteit kwijt, ik haal mijn inspiratie uit het proces van het leven. Eb en vloed.”

Onze dank gaat uit naar de deelnemers, de support van de waterfamilie, Dafin en Boca Grandi!

Resultaten

Heren

  1. Bastiaan
  2. Bart
  3. Bastiaan
  4. Ernst
  5. Marcello
  6. Michiel

Dames

  1. Puck
  2. Jessie
  3. Sara

Alle beelden hieronder zijn geschoten door fotograaf Wouter Hoogeveen (Instagram: @my_surfshots).

Gerelateerde posts

The Fat Bodysurf Classic is ON

THE FAT BODY SURF CLASSIC IS ON!! Donderdag 3 oktober 2019 is de puurste surfwedstrijd AAN! 🙂 Stoked!! Condities zien er top uit! Om 15u verzamelen bij

Online voorjaarsfik as vrijdag

Graag nodigen we je van harte uit om aanstaande vrijdag 17 april om 20u aanwezig te zijn bij onze online Voorjaarsfik. Een gezellig avondje samen