Beelden High Five Bodysurf Classic 2023

Een prachtige vierde editie van de High Five Bodysurf Classic is een feit. Dankbaar voor de prachtige golven, vibes en de zwoele avond bij het vuur. De hele middag kwamen er cleane golven binnen, er werden vele tubes gepakt. De Noordzee op haar best!

Alle deelnemers kwamen met een glimlach uit het water. De essentie. Die kern, die stoke, hadden de boys die op 11 mei heen gegaan zijn ook voor de zee. Voor ons is dat een inspiratiebron.  En daarom werd er met elkaar een toast uitgebracht op Joost, Pim, Sander, Max en Matthijs.

Ruurd overleefde deze ramp en zegt hierbij: ‘Vaaren is geboren 1,5 jaar na 11 mei 2020, ik leerde stil te staan bij het leven en de dood. Ik voelde mij diep verbonden met het leven in dit rouwproces. De zee bracht mij terug naar mijn kern. Voor mij is het leven om te spelen, creatief te zijn, samen zijn rondom het vuur. Ik kan door Vaaren mijn creativiteit kwijt, ik haal mijn inspiratie uit het proces van het leven. Eb en vloed.”

Onze dank gaat uit naar de deelnemers, de support van de waterfamilie, Dafin en Boca Grandi!

Resultaten

Heren

  1. Bastiaan
  2. Bart
  3. Bastiaan
  4. Ernst
  5. Marcello
  6. Michiel

Dames

  1. Puck
  2. Jessie
  3. Sara

Alle beelden hieronder zijn geschoten door fotograaf Wouter Hoogeveen (Instagram: @my_surfshots).

Geraleteerde posts

Blue Mind Tribe (vol!)

Een cursus over leren van de zee, surfen en meer voor waterliefhebbers die willen werken aan zelfvertrouwen en belastbaarheid. Welkom bij de Blue Mind Tribe

Herfst, vertragen bij het vuur

Afgelopen week is de herfst binnen gedenderd in ons leventje! Het duurde even, maar dan heb je wel wat. Wind, regen en kou. Het element vuur

Blue Mind Tribe

Blue mind – The zone Red mind – korte stress Grey mind – langdurige stress Waar zit jij regelmatig? Wat zou jou helpen om meer