Vaaren Outdoorweekend op de Veluwe 24 – 25 – 26 november 2023

Wil je een weekend vol actie en gezelligheid? Zin om een vette uitdagende mountainbiketrail te fietsen? Of hou je van hiken en wil je onderweg leren over outdoorskills (bushcraft, vuur maken etc)? Of wil je wakker worden met een frisse neus in de herfst in het bos?

Vaaren organiseert van het weekend van 24 – 26 november 2023 voor de derde keer een outdoorweekend op de Veluwe. Op een unieke locatie in de bossen van rondom Bennekom op de Veluwe ligt een natuurkampeerterrein. Je slaapt in je eigen tentje of in het natuurvriendenhuis op het zelfde terrein. Je bent goed gewapend tegen de frisse herfstnachten met een goede slaapzak en isolerend matje.

– Outdoor skills

– Avontuur en buiten

– Gezellige groep buitenliefhebbers

Kosten (incl eten en activiteiten, excl reiskosten en outdoor gear): 375 euro (tentplaats), 425 euro (natuurvriendenhuis)

Locatie: Camping de Bosbeek, Bennekom

Coaches: Marcello Verkerk, Ruurd Mosterd & Nadine v/d Dool

Data: vrijdag 24 november vanaf 16:00 t/m zondag 26 november 16:00

Benodigdheden: tent, kleding die passen bij de elementen, stevige schoenen, rugzak, slaapzak en matje*

Groepsgrootte: 8 – 12 deelnemers

Vereiste: Voor iedereen die van het buiten leven houdt of dit wil gaan ontdekken. We houden rekening met belastbaarheid van een ieder en de weersomstandigheden.

*Stel gerust vragen wanneer je twijfelt over je kampeer uitrusting, er valt hier en daar ook wat uit te lenen.

Geraleteerde posts

High Five Bodysurf Classic

Vaaren presenteert vol trots de derde editie van de High Five Bodysurf Classic! Een fun event voor waterliefhebbers die de puurste vorm van surfen beoefenen.

Waterverhalen

Waterverhalen, onze Water Awareness thema avond waarin we mensen willen inspireren tot verhoogd bewustzijn rondom water. Op verschillende vlakken en door middel van het delen