Recap Bodysurf Classic

Afgelopen dinsdag 20 september was de derde editie van de High Five Bodysurf Classic vanaf het Puntje! In zonnige omstandigheden en een leuk speels golfje werd er door 26 deelnemers geshred. Wat een feestje.

Het doel van deze contest is om samen de golven te vieren, elkaar in golven te joelen, vijf boys te eren die op 11 mei 2020 zijn heen gegaan en mooie ritten te maken.

Bodysurfen is de meest pure vorm van surfen. Het heeft iets speels en heeft een vrij karakter. Bodysurfen staat voor flowen. Vaaren besteed in de reguliere watertrainingen vaak aandacht aan het bodysurfen.

Uiteindelijk wist Sebastiaan Heitkamp de contest te winnen. Sebastiaan is een waterman die het bodysurfen in Nederland naar een andere niveau tilt. Dit is een inspiratie voor ons allen.

Uitslag High Five Bodysurf Classic 2022

  1. Sebastiaan Heitkamp
  2. Joeri Fredriks
  3. Sebastiaan Hermans
  4. Pepijn Kops

Het Puntje zorgde voor de gastvrijheid en een heerlijke hap eten. Dafin, het MERK voor pro flippers, gaf gave prijzen weg.  Burostreep en Mr Meowgi zijn al jaren onze vaste partners met ontwerp van flyer en bedrukking van kleding. Dank allen!

Als laatste wil Vaaren alle deelnemers bedanken voor hun stoke en komst. Tot volgend jaar!

Hieronder de waterfoto’s geschoten door Sander Fels.

 

Geraleteerde posts

Een nieuwe start

Foto: Marinus Joris Gezond aan Zee Outdoor start met trainingen vanaf woensdag 1 juli 2020 vanaf The Shore op Scheveningen. We zijn stoked om de

NSWC training

Speciaal voor de NSWC 2023 heeft Vaaren een training ontworpen. De training is toegespitst op zwemmen, peddelen en hardlopen. Wekelijks kun je in goed watergezelschap

Kick Off Vaaren ‘Lentefik’

Vol trots nodigt Vaaren de gemeenschap uit voor een Kick Off genaamd ¬†‘Lentefik’. De lente hangt in de lucht. Het is tijd om het voorjaar