Update NSWC 2022

Morgen is de zesde editie van de NSWC! We zitten bijna helemaal vol met inschrijvingen, dat is echt super nice. Het beloofd een mooie dag te worden. De NSWC maakt deel uit van het SCH surffestival vanaf The Shore.

Mocht je spontaan willen inschrijven voor de solo? Stuur een mail naar info@vaaren.nl. Er zijn twee plekjes beschikbaar gekomen vanwege blessures. 

We kunnen momenteel geen uitsluitsel geven over de surfvoorspellingen. Er wordt 0,7 meter met 6 seconden deining afgegeven vanuit het noorden. De crew zal zaterdagochtend de situatie bekijken of het veilig is om te zwemmen in zee. Mocht dit niet het geval zijn dan wijken we uit met het zwemgedeelte naar de binnenhaven van het Noordelijk havenhoofd (na het zwemmen lopen de deelnemers naar het hoekje om een board te pakken en te gaan peddelen). Het peddelen lijkt wel veilig te kunnen met deze omstandigheden in zee. Zaterdag maken we tijdens de skippersmeeting de call. Dus wees bereid op twee scenario’s.

Klik hier voor alle informatie voor NSWC.

En klik hier voor de deelnemerslijst (NIEUWE UPDATE: 26 aug).

Dit event is mede mogelijk gemaakt door ODIN, THE SHORE, BUROSTREEP EN MR. MEOWGI.

Geraleteerde posts

Info NSWC 2021

Hierbij de informatie voor de NSWC die gehouden wordt op zaterdag 18 september 2021. Klik op Deelnemersinfo voor een link naar een pdf. NSWC is supported by

Work in

Wil je werken aan je focus en ontspanning? Merk je in deze stress ervaart of onrustig bent? Of heb je tijd voor jezelf nodig? Doe