Update NSWC 2022

Morgen is de zesde editie van de NSWC! We zitten bijna helemaal vol met inschrijvingen, dat is echt super nice. Het beloofd een mooie dag te worden. De NSWC maakt deel uit van het SCH surffestival vanaf The Shore.

Mocht je spontaan willen inschrijven voor de solo? Stuur een mail naar info@vaaren.nl. Er zijn twee plekjes beschikbaar gekomen vanwege blessures. 

We kunnen momenteel geen uitsluitsel geven over de surfvoorspellingen. Er wordt 0,7 meter met 6 seconden deining afgegeven vanuit het noorden. De crew zal zaterdagochtend de situatie bekijken of het veilig is om te zwemmen in zee. Mocht dit niet het geval zijn dan wijken we uit met het zwemgedeelte naar de binnenhaven van het Noordelijk havenhoofd (na het zwemmen lopen de deelnemers naar het hoekje om een board te pakken en te gaan peddelen). Het peddelen lijkt wel veilig te kunnen met deze omstandigheden in zee. Zaterdag maken we tijdens de skippersmeeting de call. Dus wees bereid op twee scenario’s.

Klik hier voor alle informatie voor NSWC.

En klik hier voor de deelnemerslijst (NIEUWE UPDATE: 26 aug).

Dit event is mede mogelijk gemaakt door ODIN, THE SHORE, BUROSTREEP EN MR. MEOWGI.

Gerelateerde posts

over vaaren

Thema water awareness bij Vaaren

In mei en juni heeft Vaaren een thema in het leven geroepen. Het thema is water awareness. Water awareness is bedoeld om mensen bewuster te maken

Watermanschap

Foto: Wouter Hoogeveen In de Van Dale vind ik niks over ‘watermanschap’. In Nederland bestaat deze term niet. Interessant. Op wiki vind ik wel iets: