Sfeerbeelden NSWC 2021

 

Foto’s van Noortje van Wely

Zaterdag 27 augustus 2022 zal de North Sea Water(wo)man Challenge plaatsvinden voor de 6e keer bij The Shore. Het event wordt gehouden tijdens het Scheveningen Surf Festival. Een heerlijk dagje actie, gezelligheid en feest op het strand van Scheveningen.

Heel tof om te vermelden dat ODIN, een coöperatie voor echt, eerlijk, biologisch eten, ons gaat helpen met de goodies. ODIN zal jullie heerlijk biologische powerbars en fruit  bezorgen bij de inschrijving. Check hier meer info over ODIN.

Boek het event via ons rooster en ga naar 27 augustus 2022!

De NSWC is een legendarische triatlon met de onderdelen zwemmen, peddelen en hardlopen in een individuele- of een team challenge vorm. Voor ieders wat wils dus. Voor de individuele zijn 30 plaatsen vrij (verdeeld over verschillende heats), de team challenge heeft ruimte voor 10 teams (3 personen per team). **Koop dus snel je kaarten!**

Afstanden:
– 1000m zwemmen
– 2000m peddelen
– 4400m hardlopen

Naast eeuwige roem krijgt iedere deelnemer verschillende goodies, maakt kans op mooie prijzen en uiteraard een uniek NSWC 2022 T-shirt.

**LET OP,** deze editie hebben we in de individuele vorm alleen de ‘long’ klasse, de ‘sprint’ zal er dit jaar **niet** zijn. Tijdens de team challenge doet ieder team lid één van de drie onderdelen.

Prijs: 27 euro (incl t-shirt en goodies)
Datum & tijd: 27 aug, 07:30 – 13:00
Locatie: The Shore, Scheveningen
Materiaal: wetsuit, zwembril, evt hardloopschoeisel, bidon met water

Boek het event via ons rooster en ga naar 27 augustus 2022!

In trotse samenwerking met:
The Shore – ODIN – BURO STREEP – Mr. Meowgi

Gerelateerde posts

High Five Bodysurf Classic

Vaaren presenteert vol trots de derde editie van de High Five Bodysurf Classic! Een fun event voor waterliefhebbers die de puurste vorm van surfen beoefenen.