NSWC 2022 te boeken!

Daar is ‘ie dan!

LET OP: Individuele afstand zit VOL!! Beperkt beschikbaarheid voor Team!

Zaterdag 27 augustus 2022 zal de North Sea Water(wo)man Challenge plaatsvinden voor de 6e keer bij The Shore. Het event wordt gehouden tijdens het Scheveningen Surf Festival. Een heerlijk dagje actie, gezelligheid en feest op het strand van Scheveningen.

BOEK HIER

De NSWC is een legendarische triatlon met de onderdelen zwemmen, peddelen en hardlopen in een individuele- of een team challenge vorm. Voor ieders wat wils dus. Voor de individuele zijn 30 plaatsen vrij (verdeeld over verschillende heats), de team challenge heeft ruimte voor 10 teams (3 personen per team). Koop dus snel je kaarten!

Afstanden:
– 1000m zwemmen
– 2000m peddelen
– 4400m hardlopen

Naast eeuwige roem krijgt iedere deelnemer verschillende goodies, maakt kans op mooie prijzen en uiteraard een uniek NSWC 2022 T-shirt.

LET OP, deze editie hebben we in de individuele vorm alleen de ‘long’ klasse, de ‘sprint’ zal er dit jaar niet zijn. Tijdens de team challenge doet ieder team lid één van de drie onderdelen.

Prijs: 27 euro (incl t-shirt en goodies)
Datum & tijd: 27 aug, 07:30 – 13:00
Locatie: The Shore, Scheveningen
Materiaal: wetsuit, zwembril, evt hardloopschoeisel, bidon met water

BOEK HIER

In trotse samenwerking met:
The Shore – KNRM – ODIN – BURO STREEP – Mr. Meowgi

Geraleteerde posts

Oergezonddag

Kom zondag 2 September naar The Shore in Scheveningen en laat je inspireren! Op deze dag komen zoveel mogelijk inspiratoren uit de regio naar The Shore om

Samenwerking Puntje

Trainer Jason in zijn sas bij het Puntje Gezond aan Zee Outdoor is blij om naast onze vrienden van The Shore en tweede thuisbasis te