Samenwerking Puntje

Trainer Jason in zijn sas bij het Puntje

Gezond aan Zee Outdoor is blij om naast onze vrienden van The Shore en tweede thuisbasis te hebben. Het Puntje! Deze strandtent aan de noordzijde van Scheveningen is wellicht wel de meest pure basic strandtent die er is op Scheef. Er is wat moeite nodig om er te komen, maar dan heb je wel wat. 😉 We worden daar welkom geheten door Jan, Sam, Sjoerd en de crew.

Vanaf 17 april 2021 zullen daar onze weekendtrainingen starten. Let op, de doordeweekse trainingen blijven bij The Shore. Want we willen daar niet weg, veel te fijne plek.

We hebben het besluit genomen op basis van gevoel en veiligheid. De surfspot ‘de noord’ wordt met het jaar drukker, meer stokelingen in de zee. Begrijpelijk. We vinden dat de veiligheid om met een club van 12 personen te trainen in het gedrang komt. Bij het puntje hebben we de ruimte. Daarnaast weegt het gevoel ook mee van het puntje. Een plek van vrijheid en natuur. Daar haken we graag bij aan.

Praktisch voor onze watermensen:

  • Er zijn softtops aanwezig bij het puntje
  • Er zijn GEEN wetsuits te huur of te leen, dus graag trainen met eigen pakkie
  • Er zijn beperkte omkleed faciliteiten
  • Er is een douche
  • Er is goede koffie, eten en vibes

Parkeren

Het Puntje (https://goo.gl/maps/qd9DgtR6mS6PMa2d7)

Het puntje is per surfboard, lopend, fiets, skateboard of auto te bereiken.

Surfboard: een mooie peddel naar het noorden vanaf The Shore of ander Schevenings strand. Het is de laatste strandtent van Scheveningen aan de noordkant.

Lopend: een fijne wandeling of hardloopsessie over het strand of door de duinen

Auto (BETAALD) : Zet je auto betaald aan het einde van de parking van het zwarte pad en wandel 10 minuten over het strand naar het noorden.

Auto + fiets/skateboard (GRATIS): Zet je auto aan de van Alkemadelaan bij de Scheveningse gevangenis en fiets/skateboard langs de watertoren en pak het fietspad richting Wassenaar. Aan de linkerkant heb je vervolgens de eerste fietsenstalling (https://goo.gl/maps/AuZYmoczdpLEnTW9A) waar je je fiets kwijt kunt. Vanaf daar is een wandeling van een paar minuten, het duin oversteken.

Parkeeroverzicht Scheveningen:

Het gratis gebied op zaterdag en zondag:

Gratis gebied voor de zaterdag en zondagochtend

Gratis gebied op de zaterdag en zondagochtend

Gerelateerde posts

Info NSWC 2021

Hierbij de informatie voor de NSWC die gehouden wordt op zaterdag 18 september 2021. Klik op Deelnemersinfo voor een link naar een pdf. NSWC is supported by

Waterflow

Water flow gaat aanstaande maandag starten! Deze training is één van onze chillste trainingen en is geschikt voor iedereen die op zoek is naar een