Advanced Water(wo)man Week 2023

Direct boeken!!? Klik door naar ons rooster*, ga naar de data 18 – 25 maart 2023, om direct te boeken, let op er zijn zeven plekjes te vergeven!

Vaaren organiseert bij Côte et Rêve van 18 – 25 maart 2023 aan de prachtige veelzijdige Bretonse kust een unieke outdoorweek! Je zal in een week tijd uitgedaagd worden op mentaal en fysiek gebied. Ben jij een waterman of watervrouw die zin heeft in actie en buiten de comfort zone gaan?!

Twee Watermannen van Vaaren Jason Malan en Ruurd Mosterd nemen je mee naar verschillende spots om te surfen, bodysurfen, zwemmen, pronen en meer. Daarnaast is er ruimte voor outdoor skills, hikes, willdkamperen, ochtendroutines, ademhalingstechnieken en coaching.

De activiteiten worden aanpast aan de elementen. Een waterman of watervrouw leert en ervaart mentaal flexibel om te gaan met de mogelijkheden en uitdagingen binnen de beschikbare condities.  We zullen cleane en fun condities opzoeken in bijvoorbeeld een beschutte baai, maar anderzijds ook de onstuimigheid van de oceaan zeker niet uit de weg gaan.

We halen je deze week uit je comfort zone op een veilige manier en we gaan grenzen verleggen! Daar bedoelen wij mee, we geven je tools om gefocust te blijven in uitdagende omstandigheden of met uitdagend equipment.  Stap voor stap leer je de mentale en fysieke aspecten te stretchen, met als doel een completere waterman of watervrouw zijn. We houden rekening met de persoonlijke behoeftes en het niveau van de groep.

over vaaren

Wat bieden wij je:

  • Professionele coaching zowel fysiek als mentaal
  • Water awareness
  • Water & Outdoor skills
  • Goed lokaal en verantwoord eten
  • Goed en gedreven gezelschap uit de watertribe
  • Inspiratie voor je volgende watersessies en wie weet je leven!

 

Côte et Rêve is een bedrijfje dat wordt gerund door de Nederlandse free surfer Jord en surfmama en Française Marine Fortmann. Jord en Marine hebben vorige jaar een prachtige knusse accommodatie neergezet aan de Bretonse kust. Tijdens de week zal Jord ons helpen als gids met zijn lokale ervaring en kennis.

De omgeving leent zich uitermate goed voor ultieme outdoor activiteiten. Er zijn vele baaien, hoekjes om te scoren met de surf. Er lopen prachtige wandelpaden langs de kust met eindeloze adembenemende vergezichten. Er is ruimte om wild te kamperen. En lokaal is er veel te beproeven met de ruime diversiteit aan gastronomie.

Coaches Jason en Ruurd zijn ervaren watermannen, surfcoaches en lifeguards. Beide hebben meer dan 20 jaar ervaring in zee. Jason staat bekend als alleskunner: skater, surfer, gymleraar, muziekproducent en NL jeugd kampioen breakdancer. Ruurd is professioneel buitenspeler, ex gymleraar en bondscoach van het NL Surfteam en buitencoach. Beide mannen staan volledig tot je beschikking om je water(wo)man skills naar een nieuw level te brengen.

De accommodatie van Côte et Rêve heeft de beschikking tot 2 mooie kamers. Iedere dag zullen Jord en Marine op culinaire wijze de maaltijden verzorgen. Dit is een waar feestje!

Wees welkom en meld je nu aan voor de trip. Stuur een mail naar info@vaaren.nl voor meer info. Klik door naar het rooster*, ga naar de datum 18 maart 2023, om direct te boeken, let op er zijn zeven plekjes te vergeven!

Accommodatie: Côte et Rêve ligt in het dorpje Plouhinec gelegen bij het plaatsje Audierne. Ga hier naar de site van Côte et Rêve.

Kosten: 1250 euro (incl accommodatie, eten en coaching, excl reis). Early bird deal: 50 euro korting (t/m 14 januari 2023).

Direct boeken!!? Klik door naar ons rooster*, ga naar de data 18 – 25 maart 2023, om direct te boeken, let op er zijn zeven plekjes te vergeven!

Gerelateerde posts

Bodysurf Clinic Level 1

Ga naar deze link om te boeken! Wil je de basics van het bodysurfen onder de knie krijgen? Wil je op een veilige manier de

Een prachtige avond verhalen vertellen

Afgelopen donderdag 19 mei was de eerste editie van Waterverhalen bij onze vrienden van The Shore. In een chille setting deelde vier sprekers vanuit verschillende