Zeiltrip komt eraan, vier plekjes beschikbaar!

Over een paar weken is onze tweede zeiltrip. Vorig jaar was er een succesvolle trip naar Terschelling met een enthousiaste groep buitenliefhebbers. We zijn erg stoked om hier een vervolg aan te geven. Vaaren neemt je mee naar de Friese wateren, het wad en het eiland. Er is tijd voor activiteiten en lekker te flowen in het moment.

Je hebt geen zeilervaring nodig, je hebt geen surf ervaring nodig. Je hebt vooral lekker aan boord te gaan, te genieten van de natuur en de andere buitenmensen waar je een mooie tijd mee hebt.

Crewmembers van Vaaren Guus en Anne zijn zeer ervaren zeilers, ze zullen je mooie verhalen weten te vertellen. En je skills leren over o.a. het zeilen.  Andere crewmembers Jason en Ruurd zijn mee om jullie naast het zeilen te voorzien van buitenspeel vertier en/of een goed gesprek.  We staan graag voor je klaar.

Er zijn vier plekjes beschikbaar op de boot! Wie het eerst komt wie het eerst maalt. 

Informatie 

Datum: 29 september –  1 oktober 2023

Starttijd: 10u vrijdag 29 september 2023 in Friesland (Zeilschool De Stipe, Balk)

Einde: zondag 1 oktober om 17u meren we aan in Harlingen.

Boot en groepsgrootte: Schip Emmalis met twee bemanning van de rederij (maximaal 18 deelnemers, excl crew)

Kosten: 450,00 euro (incl eten, overnachtingen en activiteiten)

Paklijst: Slaapzak, kussensloop & dekbedovertrek, handdoek, toiletspullen, kleding voor warme & koude dagen, schoenen met rubberen zolen, zonnebrand, pet en zonnebril buitensportkleding: wetsuit, flippers, hardloopschoenen, sportkleding, wadloopkleding, e.d.

Geraleteerde posts

Uitgelicht: Maarten Hermans

Een van de sprekers tijdens ‘Waterverhalen’ is kajakker en ex prof Maarten Hermans. Maak kennis met Maarten via de interessante podcast hieronder. Waterverhalen is een

Teamuitdaging, doe mee met de NSWC!

Dit jaar vindt de NSWC plaats op zondag 10 september 2023 vanaf The Shore. De NSWC kent traditiegetrouw verschillende disciplines. De solo en een teamchallenge.