Bodysurf Clinic verplaatst vanwege surfcondities!

Let op de window van de bodysurf clinic is verplaatst naar oktober vanwege slechte condities begin september. Zie data hieronder. 

Bodysurfen gaat over  glijden, tricks en lichaamscontrole! En bovenal plezier hebben in zee. Voor coaches Marcello en Ruurd is deze vorm van surfen de puurste en de vrijste. Beide watermannen hebben vele surflessen gegeven aan kids, en ze merken iedere keer weer dat niet surfen maar bodysurfen de meeste lol geeft. Hoe komt dat?

Bodysurfen heeft iets speels. Surfen is complexer en zet eerder de ‘prestatie modus’ aan. We pleiten er niet voor om alleen maar te bodysurfen. Surfen en alle vormen van spelen en/of bewegen in zee zijn, zijn fantastisch. Wel is het zo dat spelen onderschat wordt. WE MOGEN MEER SPELEN. Dat doen we het liefst bij Vaaren.

Wees welkom bij onze level 2 clinic. Een clinic voor gevorderde bodysurfers. Heb je wat ervaring of heb je onze level 1 clinic gedaan? Wees erbij!

De clinic is nu te boeken, wees er snel bij!

Doel clinic: Spelen. Nieuwe tricks leren, beter glijden en video analyse

Data: Nieuwe window, 2 – 8 oktober 2023 van 17:00 – 21:00u (afhankelijk van de golfvoorspellingen) uiterlijk 3 dagen van te voren ontvang je een mail met de ‘call’.

Locatie: Boca Grandi te Kijkduin (omkleed faciliteiten aanwezig)

Aantal personen: max 12 personen

Tarief: De kosten bedragen 65 euro (incl videobeelden), De clinic is nu te boeken, wees er snel bij!

Materiaal: wetsuit meenemen, handdoek, flesje water en eventueel flippers (ook te leen bij Vaaren)

Bodysurfer op foto: Sebastiaan Heitkamp.

Gerelateerde posts

Cursus ‘Blue Mind Tribe’, de zomereditie!

Wegens succes een nieuwe cursus!! Dit voorjaar introduceerde Vaaren een mooi concept de ‘Blue Mind Tribe’ bij strandtent Boca op Kijkduin.  Momenteel volgen acht deelnemers deden