Bodysurf Clinic Level 2 (nu te boeken)

Let op de window van de clinic is verplaatst naar oktober vanwege slechte condities begin september. Zie data hieronder. 

Over glijden, tricks en lichaamscontrole!

De clinic is nu te boeken, wees er snel bij!

De afgelopen jaren zijn er een aantal succesvolle basic clinics ‘bodysurfen’ georganiseerd door Vaaren. Bodysurfen is de puurste vorm van surfen. Je hebt niets nodig alleen jezelf en eventueel een paar zwemvinnen.

In de week van 2 – 8 oktober 2023 organiseren Marcello Verkerk en Ruurd Mosterd een bodysurf clinic voor de gevorderde bodysurfer. Heb al een keer meegedaan met de clinic of heb je vaker gebodysurft? Je bent van harte welkom om een diepe duik te nemen in de wereld van het bodysurfen.

Tijdens deze clinic leer je een aantal tricks van het bodysurfen. Het gaat om meer vrijheid te ervaren op een golf door te spelen met de golf en je lijf. Hoe kun je versnellen of vertragen op een golf? Welke tricks zijn er te doen? Wil je jezelf terug zien op beeld en een analyse horen van de coaches?

Je bent van harte uitgenodigd voor de bodysurf clinic level 2 vanaf strandtent Boca Grandi op Kijkduin. Deze plek is uitermate geschikt voor het bodysurfen. Lege line ups en goede zandbanken.

De clinic is inclusief flippers, professionele begeleiding en groepsstoke.

Doel clinic: Nieuwe tricks, beter glijden en video analyse

Data: Nieuwe window ,2 – 8 oktober 2023 van 17:00 – 21:00u (afhankelijk van de golfvoorspellingen) uiterlijk 3 dagen van te voren ontvang je een mail met de ‘call’.

Locatie: Boca Grandi te Kijkduin (omkleed faciliteiten aanwezig)

Aantal personen: max 12 personen

Tarief: De kosten bedragen 65 euro (incl videobeelden), De clinic is nu te boeken, wees er snel bij!

Materiaal: wetsuit meenemen, handdoek, flesje water en eventueel flippers (ook te leen bij Vaaren)

Gerelateerde posts

Agenda april

Vaaren schiet in april uit de startblokken met een veelzijdig programma! Voor ieder wat wils! Buitenspelen, ademwerk, coaching of een combinatie. Check hieronder alle activiteiten.

Winternieuwsbrief

Check hier onze nieuwe verse winternieuwsbrief! Foto: Teddy Lauren