LET OP Vaaren Kick Off is verplaatst naar zondag 2 april 2023

Update: Vanwege het slechte voorspelde weer is onze Kick Off verplaatst naar as zondag 2 april op dezelfde tijd. Start 1930u! Wees welkom. Heb je je aangemeld? Dan blijft deze aanmelding gewoon staan. Er zijn nog plekken vrij.  Meld je aan via ons rooster, en ga naar zondag 2 april in het rooster. 

Dit jaar is onze tweede editie om het seizoen goed in te luiden. De Vaaren Kick off!  Volgende week zondag 2 april 2023 gaan we los. We starten de lente op een manier die bij ons past, namelijk door buiten te spelen in de duinen van Kijkduin.

Vaaren zal tijdens de avond de plannen van het jaar presteren, we doen een gaaf buitenspel. Het spel is voor iedereen die van bewegen en spelen houdt, alle niveaus. Je bent van harte welkom bij een kleine after bij het vuur op onze nieuwe locatie bij strandtent Boca Grandi in Kijkduin.

Lekker buitenspelen, gratis gezelligheid en een proost bij het vuur. Wie wil dit nu niet?!

Programma:

1930u start bij parkeerplaats

Avondspel

Rond 2130u Toast, vuur en gezelligheid bij Boca Grandi

Startlocatie: grote parkeerplaats op de Machiel Vrijenhoeklaan Kijkduin (https://goo.gl/maps/VqikM3xM3Q3brfLY8)

Meenemen: sportieve kleding en hoofdlamp

Inschrijven: ga in ons rooster naar vrijdag 31 maart 2023 en boek.

 

Geraleteerde posts

Systemisch werken

Let op, zondag 3 april start er een mannentraject van vier dagen. Check hier de vorige blogpost ‘een vurige reis van verbinding’. Er zijn een

Starten!!

We stoked dat we vanaf dinsdag 11 mei weer groepstrainingen kunnen aanbieden vanaf The Shore op Scheveningen. Ons lesprogramma staat vanaf aanstaande zondag online. Hou

Winterkamperen 2018

Na een succesvol outdoorweekend in het najaar 2017 zijn we terug met meer buitenpret! Gezond aan Zee Outdoor neemt je mee op avontuur in Noord-Limburg.