High Five Bodysurf Classic 2023

Let op er is een voorlopige call gemaakt voor zondag 08 oktober 2023. Vrijdag 06 oktober wordt de definitieve call gemaakt.  Check onze laatste blog!

Vol trots presenteert Vaaren de Classic. De High Five Bodysurf Classic 2023 vindt voor de vierde keer plaats. Een event voor de liefhebbers van het bodysurfen. Het is een ode aan de Noordzee en de stoke delen met elkaar. Dit jaar is de locatie strandtent Boca Grandi op Kijkduin. De plek waar dit jaar ook de bodysurf clinics plaatsvinden.

Schrijf je nu in voor onze level 2 clinic, ergens tussen 2 en 8 oktober bij goede golven. Een mooie warming up naar de Classic toe! Boek die hier. Coaches Ruurd Mosterd en Marcello Verkerk nemen je mee in de wereld van het bodysurfen (incl. videoanalyse). 

Informatie over de High Five Bodysurf Classic:

Het event wordt mogelijk gemaakt door de deelnemers zelf. De deelnemers zullen gevraagd worden om 1 of meerdere heats te judgen. Wil je niet meedoen? Maar heb je ervaring met judgen van (body)surfwedstrijden? Wees welkom, alle hulp wordt gewaardeerd. Stuur een mail naar info@vaaren.nl.

Boek hier je ticket, ga naar het rooster en klik op ma 2 oktober 2023.

GLOBAAL PROGRAMMA

14:30: Inloop en inschrijving bij strandtent Boca (Kijkduin)

15:00: start contest heat 1

Contest zal tot ongeveer het donker plaatsvinden Na de finales is er tijd om een happie te eten voor de deelnemers bij Boca Grandi. Dit event wordt ter eren van de vijf boys gehouden die op 11 mei 2020 om het leven zijn gekomen. Door te (body)surfen eren we de jongens.

Boek hier je ticket, ga naar het rooster en klik op ma 2 oktober 2023. Geboekt, je ontvangt binnen 3 dagen een bevestigingsmail.

Window: voorlopige call is as zondag 08 oktober 2023

Locatie: Strandtent Boca Grandi (Kijkduin) Let op, hou rekening met 5 – 10 min lopen vanuit de parking. Gratis parkeertip auto is de  Machiel Vrijenhoeklaan, parkeertip voor de fiets is bij de eindhalte van de bus.

Deelnemers: 32 glijders

Kosten: 20 euro (incl hapje en een classic muts voor de koudere dagen)

Eigen materiaal: verplicht zwemvinnen en wetsuit (GEEN HANDPLANE)

Niveau: comfortabel zijn in de Noordzee en minimaal een groene golf kunnen bodysurfen.

Opmerking: Deelname is op eigen risico, vooraf onderteken je dat je hier akkoord mee gaat. Tijdens het event wordt je gevraagd om 1 of meerdere heats te judgen.

Speciaal voor deze editie heeft Vaaren in samenwerking met Mr Mweogi en Burostreep speciale Classic mutsen ontworpen. Hier zullen er maar 32 van worden bedrukt, dus je loopt sowieso warm de winter door na je sessies!

Dit event is powered by DAFIN, BOCA GRANDI, BUROSTREEP EN MR MWEOGI. 

Gerelateerde posts

Vaaren trainingen

Rustig aan de zee beleven of juist vol gas erin?! Of lekker spelende wijs de zee ontdekken? Trainen Vaaren is divers, uitdagend, fun en laagdrempelig.Het team

Gezond aan Zee Outdoor 2.0

Gezond aan Zee Outdoor bestaat sinds 2015. Al jaren geven wij met veel plezier onze trainingen en andere activiteiten aan zeer enthousiaste liefhebbers voor water,